De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MEER? Is er. Dit leven – waar draait het om? Wat laat je achter? Is er meer?

Verwante presentaties


Presentatie over: "MEER? Is er. Dit leven – waar draait het om? Wat laat je achter? Is er meer?"— Transcript van de presentatie:

1 MEER? Is er

2 Dit leven – waar draait het om? Wat laat je achter? Is er meer?

3 ik kan niet zeggen dat ik iets te kort kom geen idee geen benul wat de smaak van honger is … een eigen huis, een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die van me houden kon toch wou ik dat ik net iets vaker iets vaker simpelweg gelukkig was hhmm ja alles, alles kan een mens gelukkig maken een zingende merel de geur van de zee ja alles, alles kan een mens gelukkig maken de zon die doorbreekt een vers kopje thee Is er meer?

4 De weg uiterlijk carriere, geld, mode, lichamelijk wetenschappelijke progressie technologie, wetenschap, gezondheid sociaal liefde, gezin, vrienden Maar ook oorlog, eenzaamheid, onzekerheid, scheiden, ruzie, armoede, ziekte Is er meer?

5

6 God zei: ‘Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken; … God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem,... God keek naar alles wat hij had gemaakt en zag dat het zeer goed was. (Genesis 1) “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” (Johannes 14) “U hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader’.” (Romeinen 8) Is er meer?

7 Wij zijn gemaakt … … om op God te lijken … voor duurzame liefdevolle relaties God is...... op zoek naar een relatie met ons... een liefdevolle persoon Is er meer?

8  Zou het kunnen zijn dat er meer is?  “Eerst zien en dan geloven” “Eerst geloven en dan zien” Is er meer? Goed bedoeld, maar niks voor mij Onzin, niks van waar Boeien ! Vet

9 Groepsindeling Groep 1 Willemieke Job Brenda Colinda Tom Kasper Maaike Harmen Goos Groep 2 Leo Mariet Carin Rieke Rutger Diederik Natascha Jan-Jaap Mirjam Groep 3 Erik Paula Maria Rick Hennie Edwin Janneke Thomas

10 Avonden 24-Sep-14Is er meer? 01-Okt-14Wie is Jezus? 08-Okt-14Waarom stierf Jezus? 15-Okt-14Hoe kun je geloven? 22-Okt-14Herfstvakantie 29-Ok-14Bidden: Hoe en waarom? 05-Nov-14Bijbellezen: Hoe en waarom? 12-Nov-14Hoe leidt God ons? 15-Nov-14Wie is de Heilige Geest? 16-Nov-14Wat doet de Heilige Geest 16-Nov-14Hoe kan ik vervuld worden met de Heilige Geest? 19-Nov-14Hoe kan ik het kwade weerstaan? 26-Nov-14Hoe en waarom we het aan anderen vertellen? 03-Dec-14Hoe zit het met de kerk? Geneest God nu ook nog? 10-Dec-14Hoe nu verder? 17-Dec-14Eindfeest


Download ppt "MEER? Is er. Dit leven – waar draait het om? Wat laat je achter? Is er meer?"

Verwante presentaties


Ads door Google