De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Florian en maarten. inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wat heeft hij gedaan? Wat heeft hij gedaan? Wie is hij? Wie is hij? Waarom is hij een historische persoon?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Florian en maarten. inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wat heeft hij gedaan? Wat heeft hij gedaan? Wie is hij? Wie is hij? Waarom is hij een historische persoon?"— Transcript van de presentatie:

1 Florian en maarten

2 inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wat heeft hij gedaan? Wat heeft hij gedaan? Wie is hij? Wie is hij? Waarom is hij een historische persoon? Waarom is hij een historische persoon? Land kaart Congo Land kaart Congo Filmpje Filmpje

3 1800na chr 1945na chr Nieuwste tijd 1835tot1909 Leopold II

4 Wat heeft hij gedaan Hij heeft mensen naar Congo gestuurd Hij heeft mensen naar Congo gestuurd Hij is geboren als de trein is uitgevonden Hij is geboren als de trein is uitgevonden Hij wou Nederland aanvallen Hij wou Nederland aanvallen

5 Wie is Leopold Leopold was de II koning van België. Leopold was de II koning van België. Zijn vrouw was barones van Vaughan. Zijn vrouw was barones van Vaughan. Hij was niet iemand met wie je ruzie wou. Hij was niet iemand met wie je ruzie wou.

6 Waarom was hij een historische persoon ? Hij was de tweede koning van België. Hij stuurde mensen naar Congo maar hij zette zelf geen stap in Congo. En wat Leopold heeft meegenomen uit Kongo daarmee heeft hij een groot museum gebouwd in Tervuren en brussel heropgebouwd.

7 Congo

8 Het filmpje van Congo filmpje filmpje filmpje

9


Download ppt "Florian en maarten. inhoud Tijdsbalk Tijdsbalk Wat heeft hij gedaan? Wat heeft hij gedaan? Wie is hij? Wie is hij? Waarom is hij een historische persoon?"

Verwante presentaties


Ads door Google