De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Marcus 14:3-9 De zalving voor de begrafenis De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Marcus 14:3-9 De zalving voor de begrafenis De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Marcus 14:3-9 De zalving voor de begrafenis De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 EEN VROUW ALS VOORBEELD Een vaak vergeten voorbeeld Zes dagen voor Goede Vrijdag (in Betanië) Twee dagen voor Goede Vrijdag in herinnering gebracht (door Marcus) Tot haar gedachtenis!

3 VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Woordeloos Mateloos Naamloos

4 VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Woordeloos Mateloos Naamloos

5 GASTHEER SIMON De ex-melaatse Jezus is te gast bij zijn eigen wonder! Wie zou Hem ontvangen zonder eerst zelf gereinigd te zijn?

6 PARFUM BOVENMATE Voor de begrafenis Alleen deze vrouw neemt Jezus serieus in zijn lijdensprogram Een goede daad - woordeloos

7 WOORDELOOS Vol ontzag Sprakeloos voor het lijden van Gods Zoon,,O Heer, er is geen trots in mij’’

8 VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Woordeloos Mateloos Naamloos

9 MATELOOS Teveel van het goede? Op dit UNIEK moment is er geen,,teveel’’ Volg dit voorbeeld en ga zo door (met de armen)!

10 VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Woordeloos Mateloos Naamloos

11 Onthoud wat ZIJ deed! Een vrouw als voorbeeld voor de nieuwtestamentische kerk De bijbel begint met Eva die zich liet misleiden Het evangelie begint met de gelovende en overvloedig zalvende vrouw

12


Download ppt "VOORBEELDIGE VROUWELIJKE VOORBEREIDING Marcus 14:3-9 De zalving voor de begrafenis De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google