De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in het ‘ziekenhuis’. 1/5 Wie ben jij? 2/5 Zieken Tollenaar: pachtte het tolrecht van de Romeinen en kon door tolheffing de pacht terugverdienen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in het ‘ziekenhuis’. 1/5 Wie ben jij? 2/5 Zieken Tollenaar: pachtte het tolrecht van de Romeinen en kon door tolheffing de pacht terugverdienen."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in het ‘ziekenhuis’

2 1/5 Wie ben jij?

3 2/5 Zieken Tollenaar: pachtte het tolrecht van de Romeinen en kon door tolheffing de pacht terugverdienen plus z’n eigen inkomen genereren. Jezus zegt niet: je bent fout, je bent ziek, je hoort er niet bij. Hij zegt juist: je bent fout en je bent ziek, daarom ben ik je komen opzoeken.

4 3/5 De zieken Niet:Behave,Believe,Belong Maar:Belong,Believe,Behave Niet:Gedrag,Geloof,Gemeenschap Maar:Gemeen- schap,Geloof,Gedrag

5 4/5 Broeders en zusters

6  Vier feestjes niet alleen met ‘ons soort mensen’  Wat is de boodschap die we uit willen stralen of over willen brengen?  Hoe geven we mensen een plek?  Hoe reageren we op gedrag wat ‘not done’ is?

7 5/5 EHBO en protocollen In mei willen we vanuit de kerk contact zoeken met de buurt: wat kunnen wij als kerk voor u betekenen? Verder: We komen met mensen in contact, en dan...? Wat voor mogelijkheden liggen er klaar?


Download ppt "Welkom in het ‘ziekenhuis’. 1/5 Wie ben jij? 2/5 Zieken Tollenaar: pachtte het tolrecht van de Romeinen en kon door tolheffing de pacht terugverdienen."

Verwante presentaties


Ads door Google