De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ONGEVAL. Een vrouw en een man botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat beide auto’s volledig vernield zijn. Maar ongelofelijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ONGEVAL. Een vrouw en een man botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat beide auto’s volledig vernield zijn. Maar ongelofelijk."— Transcript van de presentatie:

1 ONGEVAL

2 Een vrouw en een man botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat beide auto’s volledig vernield zijn. Maar ongelofelijk genoeg is geen van beiden gekwetst.

3 “Ai, God, kijk naar onze auto’s. Er blijft niets van over en door een mirakel hebben wij geen schrammetje. Dat moet een teken van God zijn dat wij elkaar moeten leren kennen, vrienden zijn en de liefde bedrijven voor de rest van onze dagen !” Nadat ze zijn uitgestapt zegt de vrouw:

4 De man, die ziet hoe mooi de vrouw is, antwoordt: “O ja. Ik ben het volledig met jou eens. Dat is een teken van God.” “Kijk, nog een mirakel: mijn auto is volledig vernield, maar die fles wijn is niet gebroken. God wil vast en zeker dat we die fles nemen en klinken op onze meeval." De vrouw vervolgt:

5 Ze geeft de fles aan de man. Hij pakt ze, opent ze, drinkt ze half leeg en geeft ze terug aan de vrouw. De vrouw antwoordt: "Nee, ik vind dat we beter wachten op de politie voor een alcoholcontrole." - De man, verwonderd, vraagt : “Wat? Ga je niet drinken?” Zij neemt de fles aan, doet er direct het stopsel op en geeft ze terug aan de man.

6 MORAAL: VROUWEN ZIJN EN ZULLEN ALTIJD LEPER ZIJN DAN MOOI. MANNEN ZIJN EN ZULLEN ALTIJD HETER ZIJN DAN SLIM !!!

7 STUUR DEZE MAIL AAN INTELLIGENTE VROUWEN EN AAN MANNEN WAARVAN JE DENKT DAT ZE ER TEGEN KUNNEN


Download ppt "ONGEVAL. Een vrouw en een man botsen met hun auto’s frontaal op elkaar. De klap is zo hevig dat beide auto’s volledig vernield zijn. Maar ongelofelijk."

Verwante presentaties


Ads door Google