De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing:

Verwante presentaties


Presentatie over: "In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing:"— Transcript van de presentatie:

1 In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing: Psalm 36 Tekst: Zondag 26 1

2 www.naast.nu.. Naast/ december is uit! In dit nieuwe nummer o.a.: Jezus is geboren! Gods Zoon werd één van ons Christenen maken het verschil, waar ook ter wereld Bid mee om Gods gerechtigheid

3

4 De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!! De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!!

5

6 Namens de kinderen BEDANKT!!!!!

7

8

9 Jubilee Campaign dringt aan op onmiddellijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani De regering van Iran veroordeelde onlangs de christelijke voorganger Yousef Nadarkhani tot de doodstraf vanwege ‘het afzweren van de islam’, hoewel dit een schaamteloze schending is van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, dat door Iran is erkend.

10 Jubilee Campaign doet een beroep op Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Naties om deze openlijke schending van Iranese verplichtingen die voortvloeien uit een internationaal verdrag krachtig te veroordelen en druk uit te oefenen om de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani te bewerkstelligen.

11 RED YOUSEF NADARKHANI EN TEKEN DE PETITIE!!! opwww.redyousef.nu

12 Uitnodiging wijkavond De stuurgroep nieuwbouw en de kerkraad nodigen u uit voor een wijkavond. Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan de orde: Hoe is de stuurgroep ontstaan Hoe is de stuurgroep ontstaan Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN Avonden zijn als volgt ingedeeld:. We beginnen om 20.00uur. Wijk 7 en 8 8 december Kunt u een avond niet? Schuif dan gerust een andere avond aan.

13 Beamteam.oost Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Geef je snel op! We kunnen je hulp goed gebruiken! Opgeven via beamteam.oost@gmail.com of bellen met Johannes Nijman 0523-251369

14 In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing: Psalm 36 Tekst: Zondag 26 2

15 www.naast.nu.. Naast/ december is uit! In dit nieuwe nummer o.a.: Jezus is geboren! Gods Zoon werd één van ons Christenen maken het verschil, waar ook ter wereld Bid mee om Gods gerechtigheid

16

17 De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!! De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!!

18

19 Namens de kinderen BEDANKT!!!!!

20

21

22 Jubilee Campaign dringt aan op onmiddellijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani De regering van Iran veroordeelde onlangs de christelijke voorganger Yousef Nadarkhani tot de doodstraf vanwege ‘het afzweren van de islam’, hoewel dit een schaamteloze schending is van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, dat door Iran is erkend.

23 Jubilee Campaign doet een beroep op Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Naties om deze openlijke schending van Iranese verplichtingen die voortvloeien uit een internationaal verdrag krachtig te veroordelen en druk uit te oefenen om de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani te bewerkstelligen.

24 RED YOUSEF NADARKHANI EN TEKEN DE PETITIE!!! opwww.redyousef.nu

25 Uitnodiging wijkavond De stuurgroep nieuwbouw en de kerkraad nodigen u uit voor een wijkavond. Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan de orde: Hoe is de stuurgroep ontstaan Hoe is de stuurgroep ontstaan Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN Avonden zijn als volgt ingedeeld:. We beginnen om 20.00uur. Wijk 7 en 8 8 december Kunt u een avond niet? Schuif dan gerust een andere avond aan.

26 Beamteam.oost Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Geef je snel op! We kunnen je hulp goed gebruiken! Opgeven via beamteam.oost@gmail.com of bellen met Johannes Nijman 0523-251369

27 In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing: Psalm 36 Tekst: Zondag 26 3

28 www.naast.nu.. Naast/ december is uit! In dit nieuwe nummer o.a.: Jezus is geboren! Gods Zoon werd één van ons Christenen maken het verschil, waar ook ter wereld Bid mee om Gods gerechtigheid

29

30 De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!! De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!!

31

32 Namens de kinderen BEDANKT!!!!!

33

34

35 Jubilee Campaign dringt aan op onmiddellijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani De regering van Iran veroordeelde onlangs de christelijke voorganger Yousef Nadarkhani tot de doodstraf vanwege ‘het afzweren van de islam’, hoewel dit een schaamteloze schending is van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, dat door Iran is erkend.

36 Jubilee Campaign doet een beroep op Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Naties om deze openlijke schending van Iranese verplichtingen die voortvloeien uit een internationaal verdrag krachtig te veroordelen en druk uit te oefenen om de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani te bewerkstelligen.

37 RED YOUSEF NADARKHANI EN TEKEN DE PETITIE!!! opwww.redyousef.nu

38 Uitnodiging wijkavond De stuurgroep nieuwbouw en de kerkraad nodigen u uit voor een wijkavond. Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan de orde: Hoe is de stuurgroep ontstaan Hoe is de stuurgroep ontstaan Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN Avonden zijn als volgt ingedeeld:. We beginnen om 20.00uur. Wijk 7 en 8 8 december Kunt u een avond niet? Schuif dan gerust een andere avond aan.

39 Beamteam.oost Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Geef je snel op! We kunnen je hulp goed gebruiken! Opgeven via beamteam.oost@gmail.com of bellen met Johannes Nijman 0523-251369

40 In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing: Psalm 36 Tekst: Zondag 26 4

41 www.naast.nu.. Naast/ december is uit! In dit nieuwe nummer o.a.: Jezus is geboren! Gods Zoon werd één van ons Christenen maken het verschil, waar ook ter wereld Bid mee om Gods gerechtigheid

42

43 De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!! De door u ingezamelde goederen voor Casa Filadelfia zijn goed aangekomen in Roemenië en hartelijk ontvangen door de kinderen!!

44

45 Namens de kinderen BEDANKT!!!!!

46

47

48 Jubilee Campaign dringt aan op onmiddellijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani De regering van Iran veroordeelde onlangs de christelijke voorganger Yousef Nadarkhani tot de doodstraf vanwege ‘het afzweren van de islam’, hoewel dit een schaamteloze schending is van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, dat door Iran is erkend.

49 Jubilee Campaign doet een beroep op Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Naties om deze openlijke schending van Iranese verplichtingen die voortvloeien uit een internationaal verdrag krachtig te veroordelen en druk uit te oefenen om de onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijlating van voorganger Yousef Nadarkhani te bewerkstelligen.

50 RED YOUSEF NADARKHANI EN TEKEN DE PETITIE!!! opwww.redyousef.nu

51 Uitnodiging wijkavond De stuurgroep nieuwbouw en de kerkraad nodigen u uit voor een wijkavond. Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan de orde: Hoe is de stuurgroep ontstaan Hoe is de stuurgroep ontstaan Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Welke opdracht heeft de kerkraad gegeven Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep Presentatie van plan van aanpak van de stuurgroep WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN WAT VINDT U OF JIJ WAAR ER IN DE PLANNEN REKENING MEE MOET WORDEN GEHOUDEN Avonden zijn als volgt ingedeeld:. We beginnen om 20.00uur. Wijk 7 en 8 8 december Kunt u een avond niet? Schuif dan gerust een andere avond aan.

52 Beamteam.oost Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Geef je snel op! We kunnen je hulp goed gebruiken! Opgeven via beamteam.oost@gmail.com of bellen met Johannes Nijman 0523-251369

53 In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing: Psalm 36 Tekst: Zondag 26

54  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8 Voor de dienst: Lb. 336 : 1, 3 en 4

55 Mededelingen  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

56  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

57  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

58  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

59  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

60  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

61  Votum en zegengroet  Ps.117 : 1  Gebed  Lezen:Psalm 36  Ps.57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8

62 Thema: God geeft ons zijn troostvol teken van trouw 1. De meerwaarde van de doop 2. De eigenwaarde van de doop 3. De voorwaarde van de doop Na de preek: Ps. 81 : 1 en 8

63  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

64  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

65  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

66  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

67  Vandaag  1 e Diaconie  2 e Rente en aflossing  Volgende week  1 e Kerk  2 e Rente en aflossing  Lb.341 : 1, 2 en 3

68  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

69  Ps. 57 : 1, 2 en 6  Tekst:Zondag 26  Preek  Ps.81 : 1 en 8  Geloofsbelijdenis  Gz. 107 : 1  Gebed  Collecte  Lb. 341 : 1, 2 en 3  Zegen

70

71 Tot volgende week zondag Om: 9:00 Om: 9:00 Met Dominee De Bruyne Met Dominee De Bruyne In het Morgenlicht In het Morgenlicht En om: 14:30 En om: 14:30 Met dominee A.H. Verbree Met dominee A.H. Verbree In het Morgenlicht In het Morgenlicht

72


Download ppt "In deze dienst zal Ds. H.J. Visser uit Bruchterveld en Daarleveen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 336 : 1, 3 en 4 Na de zegen Ps. 117 : 1 Schriftlezing:"

Verwante presentaties


Ads door Google