De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers."— Transcript van de presentatie:

1 Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers | start u tablet op en open het programma AppStore | klik op het icoontje Handleiding overslaan

2 Handleiding  Plaats de simkaart  Je moet de simkaart plaatsen voor je de telefoon kunt gebruiken.  1. Verwijder de simkaarthouder: Steek de opener voor de simkaarthouder in het gaatje in de simkaarthouder op de zijkant van de telefoon. Haal de simkaarthouder uit de telefoon. De opener zit vast op de omslag van de papieren die bij de telefoon geleverd worden.  2. Plaats de simkaart: Houd de simkaart, zodat het schuine hoekje van de simkaart in het het schuine hoekje van de simkaarthouder past. Plaats de simkaart in de simkaarthouder.  3. Plaats de simkaarthouder: Schuif de simkaarthouder in de telefoon.

3  Overzicht van de toetsen, knoppen en aansluitingen op de telefoon  In dit overzicht zie je hoe je de verschillende toetsen, knoppen en aansluitingen op je telefoon kunt gebruiken.  1. Aan/Uit-knop: De aan/uit-knop heeft meerdere functies: Druk op de aan/uit-knop om de telefoon aan of uit te zetten. Druk op de aan/uit-knop om het schermslot in te schakelen. Druk tweemaal op de aan/uit-knop om een inkomende oproep te weigeren.  2. Home-toets: De home-toets heeft meerdere functies: Druk op de home-toets om terug te keren naar het startscherm. Druk tweemaal snel na elkaar op de home-toets om een overzicht van actieve apps te bekijken.  3. Geluidloosknop: Schuif de geluidloosknop naar rechts of links om stil in of uit te schakelen.  4. Volumeknoppen: De volumeknoppen hebben meerdere functies: Druk op de bovenste of de onderste volumeknop om het belvolume te regelen. Druk tijdens een gesprek op de bovenste of de onderste volumeknop om het geluidsvolume te regelen. Druk op de bovenste of de onderste volumeknop om de beltoon stil te zetten wanneer je een oproep ontvangt.  5. Kabelaansluiting: Verbind de oplaad- of datakabel met de telefoon en met een stopcontact of een USB-poort van de computer.  6. Ingang koptelefoon: Verbind de koptelefoon met de ingang.  7. Cameralens aan de achterkant: Richt de cameralens aan de achterkant op het gewenste onderwerp als je een foto wilt maken of een videoclip wilt opnemen.  8. Cameralens aan de voorkant: Richt de cameralens aan de voorkant op het gewenste onderwerp tijdens een video-oproep.


Download ppt "Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers."

Verwante presentaties


Ads door Google