De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De waterschildpad Door xenna. Waar vind je het dier? Waar vind je het dier? Hoe ziet het dier er uit? Hoe ziet het dier er uit? Wat eet het dier? Wat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De waterschildpad Door xenna. Waar vind je het dier? Waar vind je het dier? Hoe ziet het dier er uit? Hoe ziet het dier er uit? Wat eet het dier? Wat."— Transcript van de presentatie:

1 De waterschildpad Door xenna

2 Waar vind je het dier? Waar vind je het dier? Hoe ziet het dier er uit? Hoe ziet het dier er uit? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Wat zijn de vijanden? Wat zijn de vijanden?

3 Waar vind je het dier? Schildpadden komen bijna over de hele wereld voor. Alleen in Nieuw-Zeeland en het westelijk deel van Zuid-Amerika niet.

4 Hoe ziet het dier er uit? Schildpadden herken je aan hun grote schild. Alleen hun kop, staartje en poten steken eronder vandaan. Schildpadden herken je aan hun grote schild. Alleen hun kop, staartje en poten steken eronder vandaan.

5 Wat eet het dier ? Zeeschildpadden en zoetwaterschildpadden eten ook kleine diertjes. De lederschildpad eet alleen kwallen.

6 Wat zijn de vijanden van de schildpad? Vooral grote zeeschildpadden zijn gewild om hun grote schild. Er zijn ook soorten schildpadden die bedreigd worden. Vooral grote zeeschildpadden zijn gewild om hun grote schild. Er zijn ook soorten schildpadden die bedreigd worden.

7


Download ppt "De waterschildpad Door xenna. Waar vind je het dier? Waar vind je het dier? Hoe ziet het dier er uit? Hoe ziet het dier er uit? Wat eet het dier? Wat."

Verwante presentaties


Ads door Google