De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie"— Transcript van de presentatie:

1 Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie
Bart van der Salm Bedrijfswiskunde

2 Voetbalvereniging HSV Hoek
De Trots van Zeeland

3 Inhoud van de presentatie
Algemene info Accomodatie Geschiedenis De jeugd Het eerste elftal Supportersvereniging H-Side

4 Algemene info HSV Hoek is een kleine amateurclub uit Zeeuws-Vlaanderen. De thuisbasis is sportpark “Denoek” aan de Lovenpolder in Hoek. Hoewel het een kleine club is, is HSV Hoek al jaren een bekende naam in het amateurvoetbal. Met het goede spel, de fanatieke supporters en de gezellige sfeer is HSV Hoek een club die tot uit de verre omtrek zijn toeschouwers trekt.

5 Accomodatie Het sportpark “Denoek” biedt plaats aan ongeveer 2500 toeschouwers; 2000 zitplaatsen en overdekte tribune voor 500 mensen. Verder beschikt men over twee trainingsvelden, een grote kantine, een jeugdkantine, een sponsorhome en een bestuursruimte. Het onderhoud aan het complex wordt veelal verzorgd door supporters zelf.

6 Geschiedenis HSV Hoek is opgericht op 16 januari In de beginperiode werd er nog op een andere locatie gespeeld, maar doordat er veel animo was werd er al snel verhuisd naar het huidige complex. In de loop der jaren groeide HSV Hoek uit tot een sterke amateurclub. Sinds 1992 komen ze uit in de hoogste klasse van het Zaterdagvoetbal. Het absolute hoogtepunt van de club was het kampioenschap in 1996.

7 De jeugd HSV Hoek heeft een klein aantal jeugdelftallen. Dit seizoen heeft men 9 elftallen gevormd in de leeftijd tussen de 5 en 18 jaar. Omwille van de professionele aanpak heeft de club sinds kort ook een beloftenelftal. Dit is een elftal met spelers tot 23 jaar, die mogelijk de stap naar het eerste elftal kunnen maken.

8 Het eerste elftal Het eerste elftal krijgt veruit de meeste aandacht. Dit jaar komen ze uit in de zaterdag hoofdklasse A. Door het hoge niveau worden vooral spelers van buiten Hoek aangetrokken (vooral uit België). De eerste elftal speelt zijn wedstrijden op zaterdagmiddag en trekt meestal tussen de 500 en 1000 bezoekers. Samen met Kloetinge en Terneuzen is Hoek één van de beste clubs uit Zeeland.

9 De supportersvereniging
De supportersvereniging draagt de bijzondere naam “Purperen Hei”. Dit deel van de club zorgt voor tal van zaken zoals onderhoud, ophalen van oud papier, uitstapjes, verlotingen en allerlei activiteiten voor de jeugd. De supportersvereniging krijgt geld binnen via donauteurs.

10 H-Side Naast de gewone supportersvereniging kent HSV Hoek ook de “H-Side”. Het is een groep die vooral uit jongeren bestaat, die het eerste elftal overal volgt. Ze steunen hun club op geheel eigen wijze. Met het afsteken van vuurwerk, zingen van liederen en ophangen van spandoeken behoren ze tot een speciaal deel van de Hoek supporters.

11 Dit is het einde van de presentatie
Voor meer informatie ga je naar:


Download ppt "Digitaal Presenteren 2 PowerPoint Presentatie"

Verwante presentaties


Ads door Google