De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR

Verwante presentaties


Presentatie over: "AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR"— Transcript van de presentatie:

1 AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Claire Culwell overleefde een abortus. Haar tweelingbroer niet

2 Toen Claire’s moeder nog maar 13 jaar was, ontdekte ze dat ze zwanger was. Ze ging naar een abortuskliniek en liet haar ongeboren kindje aborteren. Maar ze wist niet dat ze zwanger was van een tweeling. In de abortuskliniek werd dat ook over het hoofd gezien.

3 Claire overleefde de abortuskliniek
Claire overleefde de abortuskliniek. Haar moeder stond haar af voor adoptie. Nu is Claire zelf moeder en werkt ze voor Abby Johnson, de voormalige directeur van een abortuskliniek, en zet ze zich in om het ongeboren leven te beschermen. Onlangs schreef ze een brief aan de aborteur die haar tweelingbroer vermoordde. Een aantal aangrijpende citaten uit dat schrijven

4 Geachte dr. Patel, In 1988 kwam mijn toen 13-jarige moeder naar u toe voor een abortus. Ze was 20 weken zwanger. Ze was ervan overtuigd dat een abortus haar problemen zouden oplossen, maar dat bleek niet zo te zijn. U vertelde haar dat de abortus succesvol was, maar wat zij en u niet wisten, was dat ze nog steeds zwanger was.

5 U had niet ontdekt dat ze zwanger was van een tweeling
U had niet ontdekt dat ze zwanger was van een tweeling. Wel werd haar verteld dat de vruchtzak tijdens de abortus was gescheurd, waardoor ze wekenlang bleef vloeien. Door deze en andere complicaties tijdens de verdere zwangerschap werd ik 2,5 maand te vroeg geboren, met levenslange gevolgen

6 Door de mislukte abortus lijdt mijn moeder al 26 jaar
Door de mislukte abortus lijdt mijn moeder al 26 jaar. Ze heeft zoveel spijt van wat er is gebeurd. U hebt haar leugens voorgespiegeld. Mijn leven, het leven van mijn familie en van mijn kind is ernstig geraakt door die ene fout van een mislukte abortus.

7 Ik werd geboren met allerlei complicaties, zoals ontwrichtte heupen en klompvoeten. Ik heb daar al veel operaties voor moeten ondergaan, om te corrigeren wat de abortus heeft gedaan met mijn lichaam. Abortus is niet veilig, honderden andere overlevenden van abortus hebben ook jarenlang te lijden vanwege deze en andere gevolgen.

8 Altijd voel ik de pijn van het gemis van mijn broer
Altijd voel ik de pijn van het gemis van mijn broer. Het is vreselijk om te moeten leven zonder je tweelingbroer. Het ergste is echter dat u de enige zoon van mijn vader hebt afgepakt. Zijn leven zou zoveel meer vreugde hebben gehad als hij een zoon had gehad met wie hij leuke dingen had kunnen doen. Nu is onze familie niet compleet meer.

9 Maar in februari 2013 vond er weer een wonder in mijn leven plaats
Maar in februari 2013 vond er weer een wonder in mijn leven plaats. Mijn dochter werd geboren. Zij zou er niet zijn geweest als u mij toen ook had geaborteerd. Ze is nog maar kort bij ons, maar ze heeft al zoveel mensen blijdschap en vreugde gegeven door haar vrolijke persoonlijkheid. Hoeveel kinderen missen we omdat hun moeders de leugen hebben geloofd dat abortus hun problemen oplost?

10 Dr. Patel, ik schrijf u ook om te zeggen dat ik u alles vergeef wat is gebeurd. Ik houd van het leven en ik ben geliefd, de afgelopen 26 jaar, ondanks alle beperkingen. Mijn adoptieouders houden echt van mij. Ik ontving genade en vergeving van hen. Ook heb ik vergeving van God ontvangen. Daarom wil ik ook u vergeving schenken voor

11 Ik bid voor u. Ik bid dat u verder zult kijken dan uw manier van leven, van geld verdienen, van aborteren. Ik bid dat u zich mijn gezicht zult herinneren als u aan het aborteren bent. Ik bid dat u zich het gezicht van mijn dochtertje voor ogen zult hebben tijdens weer een nieuwe abortus. Zij was er nooit geweest als u ook mij had geaborteerd.

12 Ik bid dat u stopt met de abortuspraktijk en uw gaven en capaciteiten voortaan elders gebruikt. We willen u graag helpen om uit de abortuswereld te komen. We zullen u met open armen ontvangen, u aanmoedigen en bemoedigen.

13 Het leven van ieder ongeboren kind, waarvoor ik me inzet, is net zo waardevol als uw leven. Ik blijf bidden voor u, voor uw verleden en voor iedereen die bij u komt om zich te laten aborteren.’


Download ppt "AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR"

Verwante presentaties


Ads door Google