De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar leeft het dier? Wat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar leeft het dier? Wat."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Hoe plant het dier zich voort? Hoe plant het dier zich voort? De vijanden van het dier? De vijanden van het dier? Weetjes? Weetjes?

3 Klasse:MammaliaOrde:CarnivorenFamilie:Mu stelidaeSoort:TaxideaSpecies:taxusGemeensch appelijke Naam:Amerikaanse Das Klasse:MammaliaOrde:CarnivorenFamilie:Mu stelidaeSoort:TaxideaSpecies:taxusGemeensch appelijke Naam:Amerikaanse Das

4 Hij is grijs en rood op de rug. Een geel aan de onderkant. De keel en de nek is wit. Hij heeft witte strepen van neus tot rug. Mannetjes zijn groter dan de wijfjes.

5 Waar leeft het dier? open weiden, gebieden, en weilanden

6 Wat eet het dier? Zij leggen het eten grondeekhoorns en zakgopher bloot. Eet ook kikkers, vogels, slangen, insecten, wormen.

7 Hoe plant het dier zich voort? Een draagstoel van 1 tot 5 is geboren na een totale zwangerschap van ongeveer 7 maanden. De jongelui bent geboren in het hol, en blind geboren en hulpeloos. De ogen open bij 4 -6 weken. De jonge wordt gespeend na 2 - 3 maanden Een draagstoel van 1 tot 5 is geboren na een totale zwangerschap van ongeveer 7 maanden. De jongelui bent geboren in het hol, en blind geboren en hulpeloos. De ogen open bij 4 -6 weken. De jonge wordt gespeend na 2 - 3 maanden

8 De vijanden van het dier? Hij heeft geen vijanden. Hij heeft geen vijanden.

9 Weetjes? De dassen worden gevonden door de centrale westelijke Canadese provincies, en in heel de westelijke Verenigde Staten, en in de bergachtige gebieden van Mexico.


Download ppt "Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar leeft het dier? Wat."

Verwante presentaties


Ads door Google