De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

…?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "…?."— Transcript van de presentatie:

1 …?

2 Een Marokkaan staat in Amsterdam stil bij een rood licht, als hij van achteren wordt aangereden door een Amsterdammer. Kwaad stapt de Marokkaan uit en roept: "Vuile racistische Amsterdammer, je bent express tegen mijn auto gereden, omdat je niet van Marokkanen houdt !!"

3 De Amsterdammer, die ondertussen zijn raampje open heeft gedraaid zegt: "Kalm blijven,kalm blijven, da‘s niet waar, ‘t ging per ongeluk..."

4 De Marokkaan onderbreekt hem en zegt: "Niet waar, je bent een racist, een vuile !!" De Amsterdammer zegt: "Als je nou niet rustig blijft, haal ik de politie erbij..."

5 Op dat moment komt er een auto van de Amsterdamse politie aangereden, ze stappen uit en vragen wat er gebeurd is waarop de Marokkaan direct begint te roepen :"Die racist is achter tegen mij opgereden! Het zijn hier allemaal racisten! Een agent onderbreekt hem en zegt met harde toon : "KALM BLIJVEN, hier zijn geen racisten, wij zijn niet tegen jullie. Hier is een ongeluk gebeurd en dat gaan we beschaafd oplossen."

6 "Zeg nou eens eerlijk, waarom ben je achteruit gereden ??"
De agent ziet dat de Marokkaan kalmeert, slaat een arm om hem heen en vraagt: "Zeg nou eens eerlijk, waarom ben je achteruit gereden ??"


Download ppt "…?."

Verwante presentaties


Ads door Google