De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

…?. Een Marokkaan staat in Amsterdam stil bij een rood licht, als hij van achteren wordt aangereden door een Amsterdammer. Kwaad stapt de Marokkaan uit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "…?. Een Marokkaan staat in Amsterdam stil bij een rood licht, als hij van achteren wordt aangereden door een Amsterdammer. Kwaad stapt de Marokkaan uit."— Transcript van de presentatie:

1 …?

2 Een Marokkaan staat in Amsterdam stil bij een rood licht, als hij van achteren wordt aangereden door een Amsterdammer. Kwaad stapt de Marokkaan uit en roept: "Vuile racistische Amsterdammer, je bent express tegen mijn auto gereden, omdat je niet van Marokkanen houdt !!"

3 De Amsterdammer, die ondertussen zijn raampje open heeft gedraaid zegt: "Kalm blijven,kalm blijven, da‘s niet waar, ‘t ging per ongeluk..."

4 De Marokkaan onderbreekt hem en zegt: "Niet waar, je bent een racist, een vuile #§@$&€ !!" De Amsterdammer zegt: "Als je nou niet rustig blijft, haal ik de politie erbij..."

5 Op dat moment komt er een auto van de Amsterdamse politie aangereden, ze stappen uit en vragen wat er gebeurd is waarop de Marokkaan direct begint te roepen :"Die racist is achter tegen mij opgereden! Het zijn hier allemaal racisten! Een agent onderbreekt hem en zegt met harde toon : "KALM BLIJVEN, hier zijn geen racisten, wij zijn niet tegen jullie. Hier is een ongeluk gebeurd en dat gaan we beschaafd oplossen."

6 De agent ziet dat de Marokkaan kalmeert, slaat een arm om hem heen en vraagt: "Zeg nou eens eerlijk, waarom ben je achteruit gereden ??"


Download ppt "…?. Een Marokkaan staat in Amsterdam stil bij een rood licht, als hij van achteren wordt aangereden door een Amsterdammer. Kwaad stapt de Marokkaan uit."

Verwante presentaties


Ads door Google