De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet workshop: - Waarom een nieuwe editie? - Wat is er verbeterd in de 10 e.

Verwante presentaties


Presentatie over: "10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet workshop: - Waarom een nieuwe editie? - Wat is er verbeterd in de 10 e."— Transcript van de presentatie:

1

2 10 e editie voor de Tweede Fase Welkom!

3 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet workshop: - Waarom een nieuwe editie? - Wat is er verbeterd in de 10 e editie? -Algemeen -Per stream - Arrangement en kosten NB: - Meer over leerling-ICT van de 10 e editie in de 2 e ronde - Meer over docenten-ICT van de 10 e editie in de 3 e ronde

4 10 e editie voor de Tweede Fase Waarom een nieuwe editie? - 2007–2015: anders 8 jaar dezelfde boeken - Programma nu wel helemaal duidelijk - Veel verbeterpunten (straks meer: algemeen en per stream) - Technologische ontwikkelingen (meer in 2 e en 3 e ronde)

5 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Algemeen: -Algebraïsche vaardigheden keren regelmatig terug en worden beter onderhouden, bv in Voorkennis-paragraaf. -Betere aansluiting op de examenpraktijk; in de laatste delen uitgebreide examentraining. -Evenwichtiger opbouw van de lesstof: veel herhaling in het examenjaar. -Sterk verbeterde docenten- en leerling-ICT. -Nieuw en voordelig geprijsd arrangement.

6 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo A: -Kansrekening meer toegesneden op de examenpraktijk. -Vaardigheden in het werken met de GR worden beter onderhouden. -Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

7 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening meer toegesneden op de examenpraktijk.

8 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening meer toegesneden op de examenpraktijk.

9 10 e editie voor de Tweede Fase -Vaardigheden in het werken met de GR worden beter onderhouden.

10 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

11 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer aandacht voor algebraïsche vaardigheden.

12 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo B: -Nieuwe stof zoveel mogelijk in de delen 1 en 2. Daardoor in deel 3 veel herhaling en ruimte voor examentraining. -Voorzichtiger opbouw van de meetkunde. -Meer rekening gehouden met het vak natuurkunde.

13 10 e editie voor de Tweede Fase -Nieuwe stof zoveel mogelijk in de delen 1 en 2. Daardoor in deel 3 veel herhaling en ruimte voor examentraining.

14 10 e editie voor de Tweede Fase -Voorzichtiger opbouw van de meetkunde.

15 10 e editie voor de Tweede Fase -Voorzichtiger opbouw van de meetkunde.

16 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer rekening gehouden met het vak natuurkunde.

17 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Havo D: -Aparte delen havo wiskunde D vanaf klas 4. -Kansrekening en statistiek aangepast aan havo. -Meetkunde meer met vectoren en minder theoretisch. -Betere ondersteuning van wiskunde B.

18 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan havo.

19 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde meer met vectoren en minder theoretisch.

20 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde meer met vectoren en minder theoretisch.

21 10 e editie voor de Tweede Fase -Betere ondersteuning van wiskunde B.

22 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo A/C: -Meer differentiatie in de combinatiedelen 1 en 2 en betere afstemming van de hoofdstukken in de delen 3 en 4. -Opbouw lesstof aangepast aan definitief programma. -Algebraïsche vaardigheden vanaf klas 4. -Ook keuzeonderwerp bij wiskunde C.

23 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer differentiatie in de combinatiedelen 1 en 2 en betere afstemming van de hoofdstukken in de delen 3 en 4.

24 10 e editie voor de Tweede Fase -Opbouw lesstof aangepast aan definitief programma.

25 10 e editie voor de Tweede Fase -Algebraïsche vaardigheden vanaf klas 4.

26 10 e editie voor de Tweede Fase -Ook keuzeonderwerp bij wiskunde C.

27 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo B: -Betere spreiding van de algebraïsche vaardigheden. -Meer rekening gehouden met het vak natuurkunde. -Meetkunde is meer gefaseerd aangeboden. -Regelmatig gebruik van het programma Geogebra.

28 10 e editie voor de Tweede Fase -Betere spreiding van de algebraïsche vaardigheden.

29 10 e editie voor de Tweede Fase -Meer rekening gehouden met het vak natuurkunde.

30 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde is meer gefaseerd aangeboden.

31 10 e editie voor de Tweede Fase -Regelmatig gebruik van het programma Geogebra.

32 10 e editie voor de Tweede Fase Wat is er verbeterd in de 10e editie? > Per stream: Vwo D: -Aparte delen vwo wiskunde D vanaf klas 4. -Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo. -Meetkunde meer met vectoren. -Enkele uitdagende onderwerpen opgenomen. -Andere opzet complexe getallen. -Limieten en asymptoten naar voren.

33 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo.

34 10 e editie voor de Tweede Fase -Kansrekening en statistiek aangepast aan vwo.

35 10 e editie voor de Tweede Fase -Meetkunde meer met vectoren.

36 10 e editie voor de Tweede Fase -Enkele uitdagende onderwerpen opgenomen.

37 10 e editie voor de Tweede Fase Arrangement De 10 e editie bestaat uit: - Leerboeken (3 voor havo, 4 voor vwo) - Uitwerkingenboek - Antwoordenboek - Docentenkit (daarover meer in workshop 3 e ronde) - Leerlingenkit (daarover meer in workshop 2 e ronde)... > Werkbladen en GR handleidingen in leerlingenkit.

38 10 e editie voor de Tweede Fase Arrangement Leerlingenkit: Licentie op digitaal lesmateriaal > 12,50 per leerling per jaar Wat zit erin? -Leerling-ICT (applets, demo’s > zelfstandig oefenen) -Uitwerkingen of antwoorden (digitaal boek) -Werkbladen bij opgaven -GR-handleidingen als pdf en als flash film -Digitale leerboeken > handige naslag

39 10 e editie voor de Tweede Fase Arrangement en kosten Aanschaf Leerlingenkit betekent prijsvoordeel: -Beschikking over alle delen digitaal in examenjaar. -Uitwerkingen of antwoorden digitaal voor elke leerling. -Geen aanschaf werkboeken en werkbladen, maar naar behoefte afdrukken. Prijzen: -Leerboek:€ 49,95 -Uitwerkingenboek:€ 14,50 -Antwoordenboek: € 10,50 -Leerlingenkit:€ 12,50 -Docentenkit:€ 314,85 per sectie


Download ppt "10 e editie voor de Tweede Fase Welkom! 10 e editie voor de Tweede Fase Opzet workshop: - Waarom een nieuwe editie? - Wat is er verbeterd in de 10 e."

Verwante presentaties


Ads door Google