De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een echtpaar van begin 60 viert hun huwelijksdag in een klein rustig en romantisch restaurantje. Plotseling zweeft er een lieve kleine fee boven hun hoofden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een echtpaar van begin 60 viert hun huwelijksdag in een klein rustig en romantisch restaurantje. Plotseling zweeft er een lieve kleine fee boven hun hoofden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een echtpaar van begin 60 viert hun huwelijksdag in een klein rustig en romantisch restaurantje. Plotseling zweeft er een lieve kleine fee boven hun hoofden en zegt: “Omdat jullie zo’n lief en voorbeeldig echtpaar zijn mogen jullie allebei één wens doen”

3 “Oh”, zegt de vrouw, “ik zou zo graag met mijn lieve man een wereldcruise maken” De fee zwaait met haar toverstafje en plop! opeens hebben ze twee kaarten voor de Queen Mary II in hun bezit. De man denkt even na en zegt:

4 “Ja dat is allemaal heel romantisch, maar zo’n gelegenheid als deze komt natuurlijk nooit weer. Het spijt me, maar ik zou deze reis graag maken met een 30 jaar jongere vrouw"

5 Zijn vrouw en de fee zijn hevig geschokt door deze onverwachte uitspraak. Maar ja, een wens is een wens.

6 Dus zwaait de fee nogmaals met haar toverstokje en plop! de man is De moraal van dit verhaal: Mannen die zich gedragen als ondankbare macho’s moeten er goed aan denken dat feeën vrouwelijke wezens zijn!!! 92 jaar oud.


Download ppt "Een echtpaar van begin 60 viert hun huwelijksdag in een klein rustig en romantisch restaurantje. Plotseling zweeft er een lieve kleine fee boven hun hoofden."

Verwante presentaties


Ads door Google