De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PPS by De ECHO... PPS by De ECHO... Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Plots struikelt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PPS by De ECHO... PPS by De ECHO... Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Plots struikelt."— Transcript van de presentatie:

1

2 PPS by De ECHO... PPS by De ECHO...

3 Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Plots struikelt de jongen en roept ; Ahhhh Verrast hoort hij een stem vanuit de bergen roepen...Ahhhh Plots struikelt de jongen en roept ; Ahhhh Verrast hoort hij een stem vanuit de bergen roepen...Ahhhh

4 Nieuwsgierig roept hij WIE BEN JIJ? Nieuwsgierig roept hij WIE BEN JIJ? Het enige antwoord dat hij terugkrijgt is “WIE BEN JIJ? Het enige antwoord dat hij terugkrijgt is “WIE BEN JIJ?

5 Hij wordt kwaad en schreeuwt “JIJ BENT EEN LAFAARD!” Hij wordt kwaad en schreeuwt “JIJ BENT EEN LAFAARD!” Waarop de stem antwoord JIJ BENT EEN LAFAARD! Waarop de stem antwoord JIJ BENT EEN LAFAARD!

6 De jongen kijkt zijn vader aan en vraagt ; Pappa wat gebeurt hier? De jongen kijkt zijn vader aan en vraagt ; Pappa wat gebeurt hier? De man antwoordt,zoon...let op. De man antwoordt,zoon...let op.

7 Hij roept vervolgens ; “IK BEWONDER JOU !” Hij roept vervolgens ; “IK BEWONDER JOU !” De stem antwoord... IK BEWONDER JOU ! De stem antwoord... IK BEWONDER JOU !

8 De vader roept... “JIJ BENT PRACHTIG !” De vader roept... “JIJ BENT PRACHTIG !” De stem antwoordt... JIJ BENT PRACHTIG ! De stem antwoordt... JIJ BENT PRACHTIG !

9 De jongen is verbaasd en begrijpt nog steeds niet wat er aan de hand is. De jongen is verbaasd en begrijpt nog steeds niet wat er aan de hand is. Daarom legt de vader uit ; Daarom legt de vader uit ;

10 De mensen noemen dit een “ECHO” maar in feite is dit “HET LEVEN”.Het leven geeft je altijd terug wat jij erin binnenbrengt De mensen noemen dit een “ECHO” maar in feite is dit “HET LEVEN”.Het leven geeft je altijd terug wat jij erin binnenbrengt Het leven is een spiegel van jouw handelingen. Het leven is een spiegel van jouw handelingen.

11 Als je meer liefde wilt,geef dan meer liefde ! Wil je meer vriendelijkheid,geef dan meer vriendelijkheid ! Als je meer liefde wilt,geef dan meer liefde ! Wil je meer vriendelijkheid,geef dan meer vriendelijkheid ! Wil je dat mensen geduldig en respectvol met je omgaan,geef hen dan geduld en respect ! Wil je dat mensen geduldig en respectvol met je omgaan,geef hen dan geduld en respect !

12 Het leven is geen toeval,maar een spiegel van jouw eigen handelingen. Het leven is geen toeval,maar een spiegel van jouw eigen handelingen. DE ECHO VAN HET LEVEN ! DE ECHO VAN HET LEVEN !

13 GREETZZ..., GREETZZ...,


Download ppt "PPS by De ECHO... PPS by De ECHO... Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Een man en zijn zoon trekken samen de bergen in. Plots struikelt."

Verwante presentaties


Ads door Google