De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.

4 Toen ze daar waren gingen ze boodschappen doen. Ze gingen naar de bakafdeling. Toen ze daar waren riep Carmen: ik heb een lekker Turks recept gevonden. Loubna zei: ja dat is een leuk idee. En dat ziet er ook lekker uit zei Israa. Toen gingen ze naar de kassa en betaalde de rekening.

5 Toen brachten ze de boodschappen naar huis en ze gingen naar de h&m en zagen dat er korting was. Er waren 3 mooie jurken en het kosten maar een tientje bij elkaar. Ze betaalden de 3 jurkjes en liepen naar huis.

6 Toen keek Carmen naar de klok en zei: Het is al half negen. Israa zei En we hebben nog helemaal niks gegeten! Ik heb zo een honger zei Loubna. Toen kwam Carmen op het idee om pizza te bestellen. En pakte de telefoon.

7 Toen ze thuis waren had hun broer Mohamed versieringen gekocht. Toen begonnen ze met opruimen. Toen ze klaar waren hingen ze de versieringen op.

8 Toen ging de bel ``tringgg´ ´loubna deed open´en zei hoi het waren onze ouders. Carmen zei we hebben pizza besteld. Oooh ja mama haat pizza zei Israa. Ze liepen naar boven en gingen slapen.

9 De volgende dag werden ze wakker en kleden ze zich aan. En gingen naar de kapper.

10 Toen ze terug kwamen gingen ze koekjes bakken: goed dat we er amandelen bij hebben gedaan zei: israa.

11 Toen sloeg Loubna haar hand voor haar mond. Toen vroeg Carmen wat is er aan de hand? Ze zijn allergisch voor amandelen!!

12 Maar Maar ze zijn al onderweg zei Israa. Wat moeten we doen zei Carmen. Toen ging de bel. A o riep loubna daar zal je ze hebben. Israa deed de deur open. Toen zeiden ze we hebben lekkere hapjes mee. Gelukkig zei Israa.


Download ppt "Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel."

Verwante presentaties


Ads door Google