De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op de veemarkt Een man en vrouw lopen op de veemarkt Ze komen bij de stieren en bij de 1e stier staat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 50.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op de veemarkt Een man en vrouw lopen op de veemarkt Ze komen bij de stieren en bij de 1e stier staat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 50."— Transcript van de presentatie:

1

2 Op de veemarkt Een man en vrouw lopen op de veemarkt Ze komen bij de stieren en bij de 1e stier staat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 50 dekkingen gedaan!

3 De vrouwzegt tegen haar man: “Daar kun je nog wat van leren!” Bij de volgende stier staat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 65 dekkingen gedaan De vrouw zegt: “Dat is meer dan 5 x per maand, daar kun je nog wat van leren!”

4 Bij een volgende stierstaat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 365 dekkingen gedaan!! De mond van de vrouwvalt open en ze zegt: “365 x in één jaar! DAAR kun jij nog wat van leren!!

5 Waarop haar man antwoordt: “Ga eens aan de eigenaar vragen of dat het 365 x met de zelfde koe was of dat hij genoeg keuze’s had?”

6 In het safaripark Een Belgische vrouw en een Belgische man lopen door een safaripark De vrouwziet een giraffe En vraagt: “Wat is dat voor een beest?” De manantwoordt: “Dat is een Dangarou.”

7 Later ziet de vrouw een leeuw En vraagt: “wat is dat voor een beest?” De man antwoordt: “O dat is een Dangarous” Even later ziet ze een olifant En weer vraagt ze: “wat is dat voor een beest?” De manantwoordt: “O dat is ook een Dangarous”

8 De vrouw zegt: “Dat is knap van jou, hoe weet je dat toch allemaal?” “Nou”zegt de man: “toen we hier binnen kwamen zag ik een bord waarop stond:

9 Heeft u nog leuke geschreven mopjes? stuur ze dan naar mij kan ik er misschien iets leuks van maken


Download ppt "Op de veemarkt Een man en vrouw lopen op de veemarkt Ze komen bij de stieren en bij de 1e stier staat een bord: Deze stier heeft het afgelopen jaar 50."

Verwante presentaties


Ads door Google