De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft."— Transcript van de presentatie:

1

2 De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft 360.000 bezoekers getrokken. Een nieuw record voor het lichtkunstfestival Het is een toename van maar liefst 44% in vergelijking met het jaar 2010. In 2006 werd er gezocht naar een evenement waarmee Eindhoven iedereen zich kan vermaken op het gebied van licht. Robbert ten Caten is de organisator van GLOW; “GLOW heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend lichtfestival waarvoor mensen speciaal naar Eindhoven komen.” De volgende GLOW-festival staat gepland voor 10 t/m 17 november 2012 Het thema van 2011 was “Waan en werkelijkheid”

3 Het Van Abbemuseum werd “verlicht” alsof het in brand stond.

4 Het stadshuis kreeg ook allemaal verschillende effecten. De Catharinakerk kreeg allemaal verschillende effecten. Dit was erg mooi want het leek net echt. Dit deden ze met een beamer. Rechts zie je de kerk van binnen.

5  Dit is de hartjestunnel Nog een foto van de Catharinakerk  (dit effect vond ik wel het mooist)

6

7

8 Ik vond Glow heel erg mooi! Mooi om te zien wat je kunt bereiken met lichteffecten. Glow is zeker een aanrader omdat je een heleboel mooie dingen ziet. Door de route te volgen, mis je niets en word je elke keer weer verbaast door de kunstwerken.


Download ppt "De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft."

Verwante presentaties


Ads door Google