De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Skateboarden Is gemaakt door Benjamin Waarom ik dit onderwerp gekozen heb Omdat het me hobby is. Het is niet zo’n makkelijke sport is. En omdat je pijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Skateboarden Is gemaakt door Benjamin Waarom ik dit onderwerp gekozen heb Omdat het me hobby is. Het is niet zo’n makkelijke sport is. En omdat je pijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 Skateboarden Is gemaakt door Benjamin

3 Waarom ik dit onderwerp gekozen heb Omdat het me hobby is. Het is niet zo’n makkelijke sport is. En omdat je pijn kan krijgen.

4 De hoofdstukken 1.Leren skateboarden. 2.De onderdelen. 3.Hoe skateboarden is ontstaan. 4.De experts 5.De olie 6.Skate bloopers 7.Beroemde skaters 8.Kleding en merken 9.qiuz

5 Leren skateboardenLeren skateboarden Leren skate boarden is erg moeilijk. Je moet als eerst steppen dan zet je je step voet op de bovenste 4 schroefjes. Eerst zet je je voorste voet recht dan schuin. Daarna step je weer verder.

6 De onderdelen Skateboards bestaan uit een deck (dat is een houten plank) er zijn ook trucks(de ijzeren dingen onder je deck)de wielen en als laatsten de lagers (dat zijn de ijzeren stukjes die de wielen vasthouden)

7 Hoe skateboarden is ontstaan Skateboarden is ontstaan door surfers die ook op het land wouden surfen. Daarna kwamen de longboards daarna kwamen de croosers en uit eindelijk kwamen de skateboards. Na de skateboards kwamen ook nog de snowboards. (een los deck waarmee je op sneeuw kan)

8 De experts De 11e editie van het NK Skateboarden is in 2013 gewonnen door Daan van der Linden uit Veldhoven. De 17 jarige skater won met heel veel verschillende creatieve trucs in het uitdagende skatepark Ladybird in Tilburg

9 De ollie De ollie is de basis trick. Hij is erg moeilijk maar ik ga hem juli leren. Je zet je voorste voet in het midden. De anderen voet op de achterkant. Je drukt op de achterkant. En slite met je voorste voet naar je nose (de voorkant). Als het goed is komt je deck in de lucht.

10 Skate bloopers http://www.youtube.com/watch?v=wQ_yJoFM2so

11 Beroemde skateboarders Er zijn veel beroemde. skateboarders zoals. Ryan scekler of Paul.

12 Kleding en merken Kleding is erg belangrijk voor skaters. Iedereen heeft ze eigen steil en ze eigen fijnheid. Maar het meest vinden een catoon shirt en een wijde broek. Op de volgende pagina zie je een paar skatemerken.

13

14 QuizzQuizz Uit welk land komt skateboarden? Antwoord: Amirika Waarom heb ik dit onderwerp gekozen heb? Antwoord: Omdat het me hobby is. Het is niet zoon makkelijke sport is. En omdat je pijn kan krijgen.

15 eindeeinde Dank voor het kijken


Download ppt "Skateboarden Is gemaakt door Benjamin Waarom ik dit onderwerp gekozen heb Omdat het me hobby is. Het is niet zo’n makkelijke sport is. En omdat je pijn."

Verwante presentaties


Ads door Google