De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Is gemaakt door Benjamin

Verwante presentaties


Presentatie over: "Is gemaakt door Benjamin"— Transcript van de presentatie:

1 Is gemaakt door Benjamin
Skateboarden Is gemaakt door Benjamin

2 Waarom ik dit onderwerp gekozen heb
Omdat het me hobby is. Het is niet zo’n makkelijke sport is. En omdat je pijn kan krijgen.

3 3.Hoe skateboarden is ontstaan.
De hoofdstukken 1.Leren skateboarden. 2.De onderdelen. 3.Hoe skateboarden is ontstaan. 4.De experts 5.De olie 6.Skate bloopers 7.Beroemde skaters 8.Kleding en merken 9.qiuz

4 Leren skateboarden Leren skate boarden is erg moeilijk.    Je moet als eerst steppen dan zet je je step voet op de bovenste 4 schroefjes. Eerst zet je je voorste voet recht dan schuin. Daarna step je weer verder.

5 De onderdelen  Skateboards bestaan  uit een deck (dat is een houten plank)  er zijn ook trucks(de ijzeren dingen onder je deck)de wielen en als laatsten de lagers (dat zijn de ijzeren stukjes die de wielen vasthouden)

6 Hoe skateboarden is ontstaan
Skateboarden is ontstaan door surfers die ook op het land wouden surfen. Daarna kwamen de longboards daarna kwamen de croosers en uit eindelijk kwamen de skateboards. Na de skateboards kwamen ook nog de snowboards. (een los deck waarmee je op sneeuw kan)

7 De experts De 11e editie van het NK Skateboarden is in 2013  gewonnen door Daan van der Linden uit Veldhoven. De 17 jarige skater won met heel veel verschillende creatieve trucs in het uitdagende skatepark Ladybird in Tilburg

8 De ollie De ollie is de basis trick.
Hij is erg moeilijk maar ik ga hem juli leren. Je zet je voorste voet in het midden. De anderen voet op de achterkant. Je drukt op de achterkant. En slite met je voorste voet naar je nose (de voorkant). Als het goed is komt je deck in de lucht.

9 Skate bloopers

10 Beroemde skateboarders
Er zijn veel beroemde. skateboarders zoals. Ryan scekler of Paul.

11 Kleding en merken Kleding is erg belangrijk voor skaters.
Iedereen heeft ze eigen steil en ze eigen fijnheid. Maar het meest vinden een catoon shirt en een wijde broek. Op de volgende pagina zie je een paar skatemerken.

12

13 Quizz Uit welk land komt skateboarden? Antwoord: Amirika
Waarom heb ik dit onderwerp gekozen heb? Antwoord: Omdat het me hobby is. Het is niet zoon makkelijke sport is. En omdat je pijn kan krijgen.

14 einde Dank voor het kijken


Download ppt "Is gemaakt door Benjamin"

Verwante presentaties


Ads door Google