De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar."— Transcript van de presentatie:

1 Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth

2 Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar toch Hadden we ons geamuseerd ! We kwamen aan in Oostende ! Eindelijk! Iedereen was benieuwd hoe hun kamers eruit zouden zien Maar we mochten ze noch niet zien. Jammer! Daarna kregen we lekker eten Iedereen zat te smullen! We zijn direct Naar Sealife geweest het was heel leuk daar. Daarna volgde de mysterieuze avond. Spannend! De juffen waren heel grappig verkleed. We hadden veel gedaan zoals:spelletjes en dansjes. En daarna gingen we lekker slapen!

3 de tweede dag!!! de tweede dag!!! We stonden op om 8:30 We stonden op om 8:30 We moesten ons aankleden en het toilet maken We moesten ons aankleden en het toilet maken Om half negen heerlijk ontbijt. jam! Om half negen heerlijk ontbijt. jam! Toen zijn we naar buiten westen geweest Die meneer daar kon dat heel leuk uitleggen Toen zijn we naar buiten westen geweest Die meneer daar kon dat heel leuk uitleggen 12uur eten 12uur eten JOEPIE!!! Strandactiviteiten zoals: JOEPIE!!! Strandactiviteiten zoals: Strandjutten, strandspelletjes en vrij spelen. Strandjutten, strandspelletjes en vrij spelen. Iedereen zat schelpen te zoeken het was heel plezant maar wel koud. Iedereen zat schelpen te zoeken het was heel plezant maar wel koud. Zwemmen om half 5 in zout water vies! Zwemmen om half 5 in zout water vies! Lekker avondeten om half 5 Lekker avondeten om half 5 Daarna rustige avond dat was leuk!!! Daarna rustige avond dat was leuk!!! Lichtjes uit en mondjes toe. Lichtjes uit en mondjes toe.

4 De derde dag en laaste dag We moesten vroeg opstaan We moesten vroeg opstaan KWART NA ZES !!!! KWART NA ZES !!!! Dan moesten we naar de vismijn Dan moesten we naar de vismijn Dan gingen we eindelijk ontbijten Dan gingen we eindelijk ontbijten We moesten spijtig genoeg onze koffers maken We moesten spijtig genoeg onze koffers maken Lekkere soep eten Lekkere soep eten Daarna bezoek aan earth explorer Daarna bezoek aan earth explorer Om 17:20 moesten we verzamelen aan het station van Oostende Om 17:20 moesten we verzamelen aan het station van Oostende 23 min daarna vertrekt de trein in het station van Oostende 23 min daarna vertrekt de trein in het station van Oostende Om 20:48 moesten we ons allemaal verstoppen in de trein want we waren aangekomen in het station van Genk Om 20:48 moesten we ons allemaal verstoppen in de trein want we waren aangekomen in het station van Genk

5 Earth explorer Earth Explorer was heel fijn omdat ge daar veel activiteiten kunt doen. Earth Explorer was heel fijn omdat ge daar veel activiteiten kunt doen. Wij vonden het schuilkelder het fijnst Wij vonden het schuilkelder het fijnst Er was ook zo een groen scherm Er was ook zo een groen scherm Je moest er achter staan en dan was je weervrouw/ man Je moest er achter staan en dan was je weervrouw/ man We moesten ook bepaalde opdrachten doen We moesten ook bepaalde opdrachten doen Er waren ook atracties zoals de raket die bij een filmpje op en neer ging Er waren ook atracties zoals de raket die bij een filmpje op en neer ging

6 De leukste heriningen

7 Liedje zeeklas En we gaan naar zeeklas met de trein 3x En we gaan naar zeeklas met de trein 3x En oja wat was dat fijn 3x En oja wat was dat fijn 3x En we zwommen in de zee 3x En we zwommen in de zee 3x En iedereen gaat mee En iedereen gaat mee Ohohoh Ohohoh En ja zeeklas was heel fijn lalalalala En ja zeeklas was heel fijn lalalalala oja zohoho fijn lalalalala oja zohoho fijn lalalalala We waren naar sea life geweest weest weest We waren naar sea life geweest weest weest En die krab die was een beest 3x En die krab die was een beest 3x We hadden lekker eten 3x We hadden lekker eten 3x En iedereen zat te vreten En iedereen zat te vreten


Download ppt "Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar."

Verwante presentaties


Ads door Google