De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presenteert:. Wat? “Donderdag Veggiedag” is een campagne die werd gelanceerd door de organisatie EVA vzw. Deze campagne wil de consument stimuleren om.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presenteert:. Wat? “Donderdag Veggiedag” is een campagne die werd gelanceerd door de organisatie EVA vzw. Deze campagne wil de consument stimuleren om."— Transcript van de presentatie:

1 Presenteert:

2 Wat? “Donderdag Veggiedag” is een campagne die werd gelanceerd door de organisatie EVA vzw. Deze campagne wil de consument stimuleren om tenminste één dag per week vegetarisch te eten.

3 Wie is EVA? EVA vzw is een organisatie die het brede publiek prikkelt om meer plantaardig te eten. Sodexo heeft een partnership met deze organisatie die als doel heeft de ‘Donderdag Veggiedag’ campagne op grote schaal uit te rollen binnen de verschillende segmenten.

4 Waarom? Een veggiedag op donderdag is goed voor de gezondheid ! Vermindering van onze milieu-impact (waterverbruik, CO2-uitstoot, ontbossing,…) ! Een vegetarisch gerecht kan ook lekker zijn. Ontdek het zelf aan de hand van de uitgeteste recepten !

5 Wat wordt er van de klant verwacht? Het ondertekenen van een overeenkomst tussen EVA vzw & klant waarbij de klant zich verbindt deze campagne mee te ondersteunen Hiermee informeert EVA vzw de klant betreffende hun engagement en de verwachtingen

6 Wat wordt er van de uitbating verwacht? Naast de klassieke maaltijd wordt er iedere donderdag een « Donderdag Veggiedag » recept in de kijker gezet Hiervoor worden de goedgekeurde recepten van het desbetreffend seizoen gebruikt

7 Wat wordt er van de uitbating verwacht? Uitzetten van het promotiemateriaal op donderdag in de uitbating: –Posters –Banners –Transparant –Gadget –Schermen –Intranet We communiceren naar de consument !

8 Welke ondersteuning bieden wij? Ondersteuning door middel van receptenfiches die aangepast zijn aan het segment Gerechten die zijn getest door de doelgroep tijdens een smaakcomité Basis promotiepakket ontwikkeld door Sodexo om de campagne in de kijker te zetten Deze kan uitgebreid worden met extra elementen Opleiding vegetarisch koken voor de keukenchef op het Sodexo hoofdkantoor Aanlevering van de nodige documenten om de verkoopsstatistieken van deze vegetarische gerechten op te volgen

9 Wat is de procedure? Afspraak Eva / klant / CRD voor een korte uiteenzetting van hun engagement Ondertekenen van de overeenkomst Opleiding vegetarisch koken met toelichting van de recepten en de communicatietools Bestelling van het basis promotiepakket en eventueel extra elementen Starten van de campagneReporting / evaluaties

10 Vragen voor « Donderdag Veggiedag » binnen Corporate Services: Ronny.revets@sodexo.com Vragen voor « Donderdag Veggiedag » binnen Education: Ellen.dessart@sodexo.com Wie contacteren?


Download ppt "Presenteert:. Wat? “Donderdag Veggiedag” is een campagne die werd gelanceerd door de organisatie EVA vzw. Deze campagne wil de consument stimuleren om."

Verwante presentaties


Ads door Google