De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 Maak muziek voor God de Vader in de ruimte van de tijd,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 Maak muziek voor God de Vader in de ruimte van de tijd,"— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 Maak muziek voor God de Vader in de ruimte van de tijd,
Gezang 147 Vers 1 Maak muziek voor God de Vader in de ruimte van de tijd, die in Christus ons bewaarde, door zijn Geest ons heeft geleid. Met de Hemel als een koepel, als het klankbord van de Heer, komt het loflied als geroepen, stijgt het op en daalt het neer. Dank aan God, die zetelt op de troon. Glorie aan het Lam, de Mensenzoon.

2 Zingen Vers 2 Als een wolk die veertig jaren
Gezang 147 Vers 2 Als een wolk die veertig jaren mensen voorging op het pad, zo laat zich de Heer ervaren, zo heeft Hij ons liefgehad. Als een schaduw in de hitte, als een vuurgloed in de kou; Hij geleidt ons naar de witte poorten in de stad van goud. Dank aan God, die zetelt op de troon. Glorie aan het Lam, de Mensenzoon.

3 Zingen Vers 3 Heer, zolang wij ademhalen zngen wij U tegemoet
Gezang 147 Vers 3 Heer, zolang wij ademhalen zngen wij U tegemoet tot het klinkt in alle talen in een niet te tellen stoet. Komende van alle kanten – tel de sterren, Abraham – brengen wij in witte mantels lof aan God en aan het Lam. Dank aan God, die zetelt op de troon. Glorie aan het Lam, de Mensenzoon.

4 Zingen Vers 4 Heer, blijf bij ons als tevoren,
Gezang 147 Vers 4 Heer, blijf bij ons als tevoren, in uw licht zien wij elkaar en bezingen wij uw glorie als de sterren jaar na jaar. Wijs ons wat wij niet aanschouwen en behoed ons voor de val. Wij gaan verder in vertrouwen dat de Heer ons leiden zal. Dank aan God, die zetelt op de troon. Glorie aan het Lam, de Mensenzoon.

5 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Zingen Vers 1 Maak muziek voor God de Vader in de ruimte van de tijd,"

Verwante presentaties


Ads door Google