De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fotoalbum door Clara STIL GLIJDT Z’N SCHEEPJE,TUSSEN DE GRIENDEN EN RIET. ALS IEDEREEN SLAPEN GAAT,SLAAPT HIJ DE VISSER NIET. HIJ WERPT ZIJN NETTEN,NEURIET.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fotoalbum door Clara STIL GLIJDT Z’N SCHEEPJE,TUSSEN DE GRIENDEN EN RIET. ALS IEDEREEN SLAPEN GAAT,SLAAPT HIJ DE VISSER NIET. HIJ WERPT ZIJN NETTEN,NEURIET."— Transcript van de presentatie:

1

2 Fotoalbum door Clara

3 STIL GLIJDT Z’N SCHEEPJE,TUSSEN DE GRIENDEN EN RIET. ALS IEDEREEN SLAPEN GAAT,SLAAPT HIJ DE VISSER NIET. HIJ WERPT ZIJN NETTEN,NEURIET EEN MOOIE WIJS. VOEL ZICH ALS EEN KONING WANT,DAAR LIGT ZIJN PARADIJS. STIL GLIJDT Z’N SCHEEPJE,TUSSEN DE GRIENDEN EN RIET. ALS IEDEREEN SLAPEN GAAT,SLAAPT HIJ DE VISSER NIET. HIJ WERPT ZIJN NETTEN,NEURIET EEN MOOIE WIJS. VOEL ZICH ALS EEN KONING WANT,DAAR LIGT ZIJN PARADIJS.

4 IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT. IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT.

5 ALS HIJ GAAT RUSTEN,SLUIMEREND IN HET RIET. DAN ZINGEN RONDOM HEM HEEN,VOGELTJES NOG HUN LIED. ONDER ZIJN HUIGJE,DROOMT HIJ VAN VROUW EN KIND. DIE HIJ ALS EEN BIESBOSCHMAN,DAAR OOK NOG STEEDS BEMINT. ALS HIJ GAAT RUSTEN,SLUIMEREND IN HET RIET. DAN ZINGEN RONDOM HEM HEEN,VOGELTJES NOG HUN LIED. ONDER ZIJN HUIGJE,DROOMT HIJ VAN VROUW EN KIND. DIE HIJ ALS EEN BIESBOSCHMAN,DAAR OOK NOG STEEDS BEMINT.

6 IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT. IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT.

7 ALS HIJ DAN THUISVAART,ZIET HIJ ZIJN HUISJE STAAN ZWAAIT TEGEN ZIJN KINDERKES,DIE HEM DAN TEGENGAAN. HIJ IS GELUKKIG,ZACHT STREELT ZIJN RUWE HAND. EN ‘S AVONDS VERTELT HIJ DAN,OVER ZIJN BIESBOSCHLAND. ALS HIJ DAN THUISVAART,ZIET HIJ ZIJN HUISJE STAAN ZWAAIT TEGEN ZIJN KINDERKES,DIE HEM DAN TEGENGAAN. HIJ IS GELUKKIG,ZACHT STREELT ZIJN RUWE HAND. EN ‘S AVONDS VERTELT HIJ DAN,OVER ZIJN BIESBOSCHLAND.

8 IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT. IN DE MANESCHIJN,DANSEN GOLFJES KLEIN. EN DE STROMEN,GAAN EN KOMEN. ‘T WINDJE RUIST ER ZACHT,TOVERT SPROOKJESPRACHT. IN HET BIESBOSCHLAND BIJ NACHT.

9 MUZIEK VAN HAVENKOOR VISSERSHANG


Download ppt "Fotoalbum door Clara STIL GLIJDT Z’N SCHEEPJE,TUSSEN DE GRIENDEN EN RIET. ALS IEDEREEN SLAPEN GAAT,SLAAPT HIJ DE VISSER NIET. HIJ WERPT ZIJN NETTEN,NEURIET."

Verwante presentaties


Ads door Google