De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KIPPENWORST Maker: kippenkweker 1. Er worden eerst veel kippen gekweekt. 2. Ze worden vetgemest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KIPPENWORST Maker: kippenkweker 1. Er worden eerst veel kippen gekweekt. 2. Ze worden vetgemest."— Transcript van de presentatie:

1 KIPPENWORST Maker: kippenkweker 1. Er worden eerst veel kippen gekweekt. 2. Ze worden vetgemest.

2 Vervoer. Fout voorbeeld:  Fout voorbeeld:  Dode kippen aan een brommer = fout! Dode kippen aan een brommer = fout! Goed voorbeeld:  Goed voorbeeld:  Kippen zitten rustig in een bakje, en hangen niet aan een brommer! = goed! Kippen zitten rustig in een bakje, en hangen niet aan een brommer! = goed!

3 3. Dood de kip. 3. Dood de kip. 4. Trek de veren van de kip eraf. 4. Trek de veren van de kip eraf. 5. Was de kip. 5. Was de kip. 6. Snijd de kip in stukken. 6. Snijd de kip in stukken. 7. Maal het vlees. 7. Maal het vlees. 8. Rol het gemalen vlees in een worstvorm 8. Rol het gemalen vlees in een worstvorm 9. Doe er kippenkruiden op. 9. Doe er kippenkruiden op. 10. Bak nu de worst. 10. Bak nu de worst.

4 Eindproduct. Dit is een kippenworst. Het is net gemaakt door de slager anders is het illegaal.

5 De verkoop. Nu ligt de kippenworst in de winkel. Het moet gekoeld liggen. De mensen halen het in een koele afdeling in de winkel.

6 Eigen mening. We vinden het spijtig dat de kippen gedood worden voor het vlees, maar we vinden het wel lekker!      We vinden het spijtig dat de kippen gedood worden voor het vlees, maar we vinden het wel lekker!     


Download ppt "KIPPENWORST Maker: kippenkweker 1. Er worden eerst veel kippen gekweekt. 2. Ze worden vetgemest."

Verwante presentaties


Ads door Google