De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr. 2043841.

Verwante presentaties


Presentatie over: "REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr. 2043841."— Transcript van de presentatie:

1 REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr. 2043841

2 WIE BEN IK? Ik ben Roel Geerts 21 jaar Diessen Vooropleiding MBO Werktuigbouwkunde (BOL4)

3 WAT IK HEB GELEERD? Organisatie in de gezondheidszorg. Verschillende aandoeningen aan het menselijke lichaam. Verschillende technieken die toegepast worden om de menselijke gezondheid te bevorderen. Bedrijfskundige processen. Samenwerken met externe partners van de opleiding.

4 WELKE RICHTING MIJN INTERESSE HEEFT? Het oplossen van een zorgvraag. Het met klanten zoeken naar verschillende oplossingen. Het ontwerpen of aanpassen van een hulpmiddel, zodat de zorgvraag wordt weggenomen. De zorgvraag vertalen naar een technische oplossing.

5 HOE ZIE IK MIJN EIGEN FUNCTIONEREN BINNEN HET WERKVELD ALS GZT’ER Mijn interesse liggen vooral op het gebied van het ontwerpen van hulpmiddelen. Daarnaast lijkt mij het aanpassen van hulpmiddelen heel erg interessant. Bij het ontwerpen van hulpmiddelen komt ook het rond de tafel zitten met klanten aan de orde. Deze twee zouden voor mij een prima combinatie vormen om als gzt’er aan de slag te gaan.

6 DIT WAS MIJN PRESENTATIE Zijn er nog vragen?


Download ppt "REFLECTIE OP EIGEN HANDELEN PRESENTATIE GEZONDHEIDSKUNDE Gezondheidszorg technologie Periode 2.3 Roel Geerts Studentennr. 2043841."

Verwante presentaties


Ads door Google