De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Projectgroep: Gender en onderwijs. Actieplan 2014 Organisatie van de jaarlijkse conferentie rond “Gender mainstreaming in education”  concrete en praktische.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Projectgroep: Gender en onderwijs. Actieplan 2014 Organisatie van de jaarlijkse conferentie rond “Gender mainstreaming in education”  concrete en praktische."— Transcript van de presentatie:

1 Projectgroep: Gender en onderwijs

2 Actieplan 2014 Organisatie van de jaarlijkse conferentie rond “Gender mainstreaming in education”  concrete en praktische aspecten van gender mainstreaming in onderwijs toelichten  discussie aanzwengelen over interventies, programma’s, maatregelen en ervaringen die gendergelijkheid in onderwijs kunnen verbeteren.

3 Opvolging van de gender evaluatie van DGD  conclusies & aanbevelingen  management response (DGD)  ONG respons (ACODEV) Andere mogelijke pistes:  Tools voor een andere manier van ‘meten’ van vooruitgang inzake gendergelijkheid  Tools om, als organisaties, aan gender budgetting te doen Doelstelling: een mapping van de bestaande instrumenten, een gemeenschappelijke evaluatie van deze instrumenten (voor- en nadelen, sterktes/zwaktes, etc.). Onze conclusies samenvatten, en eventueel overbrengen aan DGD, in het kader van de richtlijnen voor de formulering van programma’s. Actieplan 2015

4 Mogelijke samenwerking met BE-Gender Wie doet er mee?! Actieplan 2015


Download ppt "Projectgroep: Gender en onderwijs. Actieplan 2014 Organisatie van de jaarlijkse conferentie rond “Gender mainstreaming in education”  concrete en praktische."

Verwante presentaties


Ads door Google