De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De “uienmarkt“ in Bern is een van de populairste herfstfeesten in Zwitserland. Het is een van de grootste feesten in het land. De kramen staan verspreid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De “uienmarkt“ in Bern is een van de populairste herfstfeesten in Zwitserland. Het is een van de grootste feesten in het land. De kramen staan verspreid."— Transcript van de presentatie:

1

2 De “uienmarkt“ in Bern is een van de populairste herfstfeesten in Zwitserland. Het is een van de grootste feesten in het land. De kramen staan verspreid op bijna alle pleinen van de oude stad, ook op het plein voor het federaal paleis. De "Zibelemärit" is een ochtendfeest dat begint tussen 4 en 5 uur ‘s morgens. Het vindt altijd plaats de vierde maandag van november. Op de markt worden vooral versierde uien, trossen en kronen van uien verkocht, maar ook nog veel andere dingen. Er is ook een feestelijk aspect: de feestvierders en bezoekers hebben de gewoonte elkaar met confetti te besproeien en de kinderen vermaken zich met het gooien van piepende plastic hamers naar de bezoekers. De uienmarkt in BERN (Zwitserland) Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 12/2009

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Zibelemärit 2008 Bern (Zwitserland) Foto’s van Ana Belén Sánchez Genomen op 24.11.2008 in Bern Luister verder of KLIK om te stoppen.


Download ppt "De “uienmarkt“ in Bern is een van de populairste herfstfeesten in Zwitserland. Het is een van de grootste feesten in het land. De kramen staan verspreid."

Verwante presentaties


Ads door Google