De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pinksteren zondag 23 mei 2010 Handelingen 2 verzen 1 – 11 Allen werden vervuld van de Heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pinksteren zondag 23 mei 2010 Handelingen 2 verzen 1 – 11 Allen werden vervuld van de Heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen,"— Transcript van de presentatie:

1 Pinksteren zondag 23 mei 2010 Handelingen 2 verzen 1 – 11 Allen werden vervuld van de Heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven. Iedereen hoorde hen in hun eigen taal spreken.

2

3 We zien drie schalen met rode bloemen en rood blad, de kleur van de Heilige Geest.

4 De bloemen stromen van de ene schaal over in de andere, zo gaat de Geest door de eeuwen heen van de ene generatie over in de andere. Gods werk gaat door via Woord en Geest.

5 De Geest raakt met Gods Woord het hart van ons mensen en dan stroomt onze mond er van over.

6 Met Pinksteren zorgt de Geest ervoor dat het Woord door de taal barrière van Genesis 11 (spraak verwarring) heen breekt.

7 En allen die naar ‘s Heren wegen vragen, die van zijn grote naam het zegel dragen, vieren in ‘t nieuw Jeruzalem het feest van Woord en Geest.

8


Download ppt "Pinksteren zondag 23 mei 2010 Handelingen 2 verzen 1 – 11 Allen werden vervuld van de Heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen,"

Verwante presentaties


Ads door Google