De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals.

Verwante presentaties


Presentatie over: "8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals."— Transcript van de presentatie:

1 8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals gewoonlijk hadden een aantel noeste werkers de tafels al klaargezet, mooi versierd met een bloemeke hier en daar (‘k ben al vergeten welke soort dat het was) en vooral voor iedereen een zakje chocolatte paastikkeneitjes !

2 Adieu cholesterol diabetes en andere ouderdomsverschijnselen: voor ene keer mocht het vandaag! Ondertussen waren de gebruikelijke bakk(st)ers al ijverig bezig om spek en eitjes (deze keer geen chocolade natuurlijk) te bakken waardoor de eerste ongeduldigen, aangetrokken door de verleidelijke aroma’s naar de ‘toog’ gezogen werden als vliegen naar een … (je weet wel wat, het moet proper blijven, van­daag toch) Maar geen paniek; er was voor iedereen genoeg!

3 En bovendien was er ook nog allerlei toespijs en ook: lekker kramiek, als dessert. Nadien werden wij nog vergast op een toetje, resultaat van eigen huisvlijt van Annie. Maar vooral: er werd intens bijgepraat, er werden afspraken gemaakt voor de volgende wandelingen, fietstochten, daguitstappen en nog zoveel meer! Kortom, het “seizoen” kondigt zich weer veelbelovend aan! Andermaal een toffe namiddag wat samen met het huzarenstukje van Tommeke voor een fijne dag zorgde. Bedankt iedereen, vooral dan de “onzichtbare” werkers achter de schermen! JS


Download ppt "8/04/2012 Hartelijk weerzien na een aantal maanden van allerlei bobo-tjes en gezondheidsperikelen en tof om zovele (blije) gezichten weer te zien! En zoals."

Verwante presentaties


Ads door Google