De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MUDRUNFUN AMERSFOORT 1 April 2013. Wat is een MudRunFun? Filmpjes over de Mudfunrun:

Verwante presentaties


Presentatie over: "MUDRUNFUN AMERSFOORT 1 April 2013. Wat is een MudRunFun? Filmpjes over de Mudfunrun:"— Transcript van de presentatie:

1 MUDRUNFUN AMERSFOORT 1 April 2013

2 Wat is een MudRunFun? Filmpjes over de Mudfunrun: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I5kppDOe7DU http://www.youtube.com/watch?v=khUcP1NaATU&feature=player_embedded Zoals je ziet gaat het niet om het winnen, het gaat om het meedoen en vooral veel lol hebben!

3 Wanneer en hoe laat? Amersfoort maandag 1 april. ( die dag zijn we vrij) Meneer Bekkers loopt mee met de race als begeleiding. 15.30 uur start. Kosten: 12 Euro p.p. ( eigen bijdrage) Amersfoort - Vathorst Mudrun Fun : Op dit braakliggend terrein is een prachtig parcours gemaakt. Dit terrein is uitermate geschikt voor een Mudrun Fun. Bij deze locatie zal het aan modder niet liggen ! Kleedkamers en douches Bij sporthal de Dissel is er een gelegenheid om u voor de run om te kleden en na afloop te douchen. Sporthal de Dissel is ongeveer 3 minuten lopen vanaf de start en finish.

4 Wat moet je meenemen Oude sportkleding die heel vies kunnen worden. Je mag familie en vrienden meenemen om je aan te moedigen. Handdoek en schone kleding voor de terugweg.

5 Hoe kun je je inschrijven? Maandag 13 maart om 14.30 uur verzamelen in lokaal 1.7. Meneer Bekkers gaat je inschrijven en wil schriftelijk toestemming van je ouders. Bij de brief neem je de 12 euro inschrijf geld mee!

6 Vragen??? Wil je meer weten kijk dan op de volgende site: http://www.mudrunfun.nl/ en click op Amersfoort.http://www.mudrunfun.nl/


Download ppt "MUDRUNFUN AMERSFOORT 1 April 2013. Wat is een MudRunFun? Filmpjes over de Mudfunrun:"

Verwante presentaties


Ads door Google