De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Warmte-koudeopslag in de Lange Nieuwstraat. Warmte-koudeopslag --- Doel Gemeente Utrecht werkt aan proefinstallatie warmte-koudeopslag (WKO) en bodemreiniging.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Warmte-koudeopslag in de Lange Nieuwstraat. Warmte-koudeopslag --- Doel Gemeente Utrecht werkt aan proefinstallatie warmte-koudeopslag (WKO) en bodemreiniging."— Transcript van de presentatie:

1 Warmte-koudeopslag in de Lange Nieuwstraat

2 Warmte-koudeopslag --- Doel Gemeente Utrecht werkt aan proefinstallatie warmte-koudeopslag (WKO) en bodemreiniging in de Lange Nieuwstraat; Doel  invloed van warmte-koudeopslag op verontreinigingen in diepe grondwater bepalen en de werking optimaliseren; Pilot voor project CityChlor.

3 Warmte-koudeopslag --- CityChlor Pollution is part of the solution; Doel CityChlor  geïntegreerde aanpak voor bodem- en grondwaterverontreiniging met vluchtige gechloreerde oplosmiddelen in een stedelijke omgeving; www.citychlor.eu

4 Warmte-koudeopslag --- Stapsgewijs Eerste stap  invloed van een Warmte- Koude Opslagsysteem (WKO) op grondwaterverontreinigingen; Vervolgfase gaat het systeem duurzame energie leveren, waarschijnlijk aan één van de musea in het Museumkwartier.

5 Warmte-koudeopslag – Lange Nieuwstraat (1) WKO-bron reeds in de Lange Nieuwstraat; één bij Altregt en één in het Dorstig Harthof; Deze bronnen moeten met elkaar in verbinding worden gebracht; Gevolg  zuidelijk gedeelte van de straat wordt voor een gedeelte opgebroken.

6 Warmte-koudeopslag – Lange Nieuwstraat (2) TIJDSPAD  werkzaamheden WKO systeem in de Lange Nieuwstraat starten dit jaar. - doorlooptijd is nog niet exact duidelijk.

7 Warmte-koudeopslag – Lange Nieuwstraat (3) UNIEKE KANS  verbinding herinrichting Lange Nieuwstraat MET werkzaamheden voor WKO systeem.

8 Warmte-koudeopslag – Lange Nieuwstraat (4) BON is in gesprek met Dienst StadsOntwikkeling (DSO) OF en WELKE gedefinieerde uitgangspunten van een heringerichte Lange Nieuwstraat op korte termijn te realiseren zijn in combinatie met de werkzaamheden van het WKO systeem.

9 Warmte-koudeopslag – Lange Nieuwstraat (5) Nadere berichtgeving is te volgen op: www.langenieuwstraatutrecht.nl


Download ppt "Warmte-koudeopslag in de Lange Nieuwstraat. Warmte-koudeopslag --- Doel Gemeente Utrecht werkt aan proefinstallatie warmte-koudeopslag (WKO) en bodemreiniging."

Verwante presentaties


Ads door Google