De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Achterkant laptop. Zijkant laptop S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Achterkant laptop. Zijkant laptop S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld."— Transcript van de presentatie:

1 Achterkant laptop

2 Zijkant laptop

3 S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld video- informatie in twee aparte signalen, een voor helderheid en een voor kleur.

4 Ethernet/Netwerk Poort Deze poort wordt gebruikt om een computer met een netwerk te verbinden.

5 USB Poort Deze poort wordt gebruikt om randapparaten aan te sluiten zoals een muis, toetsenbord, printer of scanner.

6 DVI Poort Deze poort wordt gebruikt om digitale monitoren te verbinden met een computer. Via deze verbinding wordt een digitaal signaal niet omgezet naar een analoog signaal.

7 Videokaart Poort Deze poort wordt gebruikt om een computer en een monitor aan elkaar te koppelen.

8 FireWire Poort Via deze poort kan informatie op hoge snelheid en in realtime overgebracht worden. De poort wordt bijvoorbeeld gebruikt om beelden van een camcorder of video naar een computer over te brengen.

9 SD I/O gleuf Deze gleuf wordt gebruikt voor een Secure Digital Card, een geheugenkaart die bijvoorbeeld in camera’s gebruikt wordt.


Download ppt "Achterkant laptop. Zijkant laptop S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld."

Verwante presentaties


Ads door Google