De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag."— Transcript van de presentatie:

1

2 Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag en donderdag niet op deze locatie worden opgevangen maar op onze BSO locatie de Spil op Kameelstraat 24. De kinderen van de 4+ en de 6+ groep komen op dezelfde leeftijdsgroepen op de Spil. Ook de kinderen van de Harpoen en Neck worden op maandag, dinsdag en donderdag opgevangen op BSO locatie de Spil, Kameelstraat 24. De kinderen van de 4+ en de 6+ groep komen op dezelfde leeftijdsgroepen op de Spil. Op woensdag en vrijdag worden alle 4+ en 6+ kinderen op Dorpsstraat 11-13 opgevangen. Alle 8+ kinderen worden van maandag t/m vrijdag op Dorpsstraat 187 opgevangen. Wanneer u niet bekend bent met de vakantie locatie kunt u natuurlijk voor die tijd alvast een kijkje nemen met uw kind(eren). U kunt daarvoor contact opnemen met deze locatie voor een afspraak. Extra informatie uitstapjes :Er worden verschillende uitstapjes gedaan tijdens het programma. Denk er dan aan dat er beschermende kleding wordt aangedaan, een eigen rugtasje wordt meegenomen voorzien van naam, en eventuele regenkleding bij slecht weer. De kleding kan namelijk vies worden met de uitstapjes!!. We gaan er vanuit dat uw kind(eren) vóór 9.30 uur gebracht en na 17.00 uur gehaald worden.

3 Uitleg Brede School Wormerland Kinderopvang Baloe maakt deel uit van de Brede school Wormerland. Op 24 februari en 25 februari organiseert de brede school in samenwerking met Baloe de ‘lente spelen’. Dit is voor alle kinderen in wormerland in de sporthal aan de de spatterstraat 21. Maandag 24 februari van 9.30uur tot 11.30uur: Lente spelen voor kinderen van groep 1 t/m 4 Dinsdag 25 februari van 9.30uur tot 12.30uur: Lente spelen voor kinderen van groep 5 t/m 8 Kosten voor de activiteiten bedragen: €2.50 per kind. Wanneer uw kind hieraan mee wil doen bent u verplicht uw kind hiervoor op te geven via www.bredschoolwormerland.nl Let op: dit geldt ook voor de kinderen die gebruik maken van de BSO. www.bredschoolwormerland.nl Er zijn een aantal pedagogisch medewerkers van Baloe aanwezig bij de lente spelen. De kinderen die gebruik maken van de BSO worden gehaald en gebracht.

4 Dorpsstraat 187 8+ Maandag 24/2: Vurige broodjes en kunstig verkoold hout Wij verwarmen ons vandaag met een zelfgemaakt kampvuur en bakken broodjes in de vlammen!! Dinsdag 25/2: Spelen met vuur (uitstapje: trek oude kleren aan!!) Hutten bouwen, klimmen en lekker spelen... We gaan vandaag met z’n allen naar het Kinderparadijs! Ook zijn er vanuit het scwo de BSA lente activiteiten. Voor uitleg zie; Uitleg Brede school Wormerland eerdere slides Woensdag 26/2: ‘s Morgens een Spannende speurtocht “De Vlammenzee”. ‘s Middags gaan we vurig aan de slag in het atelier. Donderdag 27/2: Op bezoek bij Fort Markenbinnen voor een echte vuur workshop. ‘s Middags Sport en Spel in het heetst van de strijd!! Vrijdag28/2: Vlammende hapjes & Brandende tekeningen.

5 Dorpsstraat 11/13 4 & 6+ Maandag 24/2: Theatertour du Baloe; Met elkaar naar het Zaantheater. Vanuit het scwo zijn de BSA lente activiteiten. Voor uitleg zie; Uitleg Brede school Wormerland eerdere slides Dinsdag 25/2: ‘s Morgens gaan we erop uit voor de Spannende speurtocht “De Vlammenzee” In de middag worden we geschminkt in Vuur en Vlam! Woensdag 26/2: Vandaag een Spannende speurtocht “De Vlammenzee”. In de middag is water nodig om de warmte in je mond te doven, we maken een Vurige Vlammenmaaltijd! Donderdag 27/2: Waar verstoppen die kaboutertjes zich toch…..? We gaan op zoek in het bos. Vrijdag 28/2: Vandaag gaan we aan de slag in een echt atelier om houtskoolkunst te maken.

6 BSO De Spil 4 & 6+ Maandag 24/2: Vandaag sport en spel in het heetst van de strijd!! Vanuit het scwo zijn de BSA lente activiteiten. Voor uitleg zie; Uitleg Brede school Wormerland eerdere slides Dinsdag 25/2: In de ochtend gaan we aan de slag met vurige houtskoolkunst! ‘s Middags Sport en Spel in het heetst van de strijd! Woensdag 26/2: De opvang is vandaag voor de 4+ op dorpsstraat 11/13 en voor de 6+ op dorpsstraat 187. Donderdag 27/2: Vlammetjes die je kunt eten….?? En een spannende speurtocht! Vrijdag 28/2: De opvang is vandaag voor de 4+ op dorpsstraat 11/13 en voor de 6+ op dorpsstraat 187.

7


Download ppt "Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag."

Verwante presentaties


Ads door Google