De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1-8-2014 Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn:

Verwante presentaties


Presentatie over: "1-8-2014 Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn:"— Transcript van de presentatie:

1 1-8-2014 Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn: …

2 VERBINDEN Leren van en met elkaar netwerk duo delen samen contact respect open ontwikkelen toekomst snelheid voordeel kenniskring uitwisselen materiaal databank DELEN INSPIREREN

3 WEBWEB W ILLIBRORDUS E N B ERNARDUS

4 Onderwijsgemeenschap HET WEB

5 Onderwijsgemeenschap HET WEB De naam is gevormd uit de eerste letters van beide scholen. Samen met de e van en vormen ze het woord Web. Dit woord symboliseert twee bijzondere zaken. Namelijk het web van een spin. Het web zoals we dat op internet kennen.

6 Het WEB.. Het WEB verbindt. Het WEB deelt. Het WEB informeert. Het WEB inspireert. Het WEB daagt uit. Het WEB groeit. Het WEB ontwikkelt. Het WEB visualiseert. Het WEB intrigeert. Het WEB boeit. Het WEB integreert. Het WEB raakt. Een WEB is een geavanceerd en uniek product waarin een klein dier laat zien dat je met visie, talent en hard werk tot grote dingen in staat bent. Een WEB is sterk. Het WEB is een naam die past bij waar wij met onze onderwijsgemeenschap voor staan, en wat wij met onze onderwijsgemeenschap, onze scholen en ons onderwijs willen bereiken.

7 Sinds de start … 1-8-2014 Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn: verbinden, delen en inspireren 18-8-20014 De onderwijsgemeenschap heet officieel: Onderwijsgemeenschap Het Web Aan ons de uitdaging om samen te werken aan een mooie toekomst voor deze onderwijsgemeenschap en voor de twee prachtige scholen waar ze uit bestaat! …


Download ppt "1-8-2014 Basisschool Bernardus en basisschool Willibrordus vormen samen één onderwijsgemeenschap De belangrijkste drie doelen van de samenwerking zijn:"

Verwante presentaties


Ads door Google