De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CJV Kamp 2014 Kampeerboerderij ‘de Mepperdennen’ in Meppen (Drenthe)

Verwante presentaties


Presentatie over: "CJV Kamp 2014 Kampeerboerderij ‘de Mepperdennen’ in Meppen (Drenthe)"— Transcript van de presentatie:

1 CJV Kamp 2014 Kampeerboerderij ‘de Mepperdennen’ in Meppen (Drenthe)

2 Vrijdag 29 juni vertrokken we om 18.00 uur vanuit Ten Boer. Dit jaar kregen we drie opdrachten mee voor onderweg. Dit waren: 1.Maak een selfie van de jezelf en je medepassagiers op de heenreis 2.Ga met een cafebaas uit een dorp op de heenreis op de foto 3.Maak een foto van het volgende straatnaambord: Volmolenstraat (Aalden)

3 Opdrachten in groepjes van 3 voor de rest van het kamp waren bijvoorbeeld: Ga op de foto met een baby, een twintiger, een dertiger en een zeventiger Leg knopen in een touw met mes en vork Bouw een menselijke piramide van 2/3 verdiepingen Teken twee groepsleden als ze 60 jaar zijn Nummer elk blaadje van een rol wc-papier

4 Buikschuiven!

5

6 Bowlen in Aalden (+- 3 km wandelen)

7

8 Bekertjesvoetbal Onder ‘toeziend oog’ van Martine en Annely Bekertjesvoetbal Onder ‘toeziend oog’ van Martine en Annely

9 Het doel om elkaar op een andere manier te leren kennis is zeker geslaagd! We kunnen terugkijken op een weekend met leuke (nieuwe) activiteiten en bovenal heel veel gezelligheid!


Download ppt "CJV Kamp 2014 Kampeerboerderij ‘de Mepperdennen’ in Meppen (Drenthe)"

Verwante presentaties


Ads door Google