De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere."— Transcript van de presentatie:

1 Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere dinosauriers

2 Het dier is tot nu toe voornamelijk gezien in warme vakantielanden, zoals Spanje en Italie. Maar het is niet uitgesloten dat het inmiddels ook elders in Europa voorkomt.

3 Dus mensen die naar warme landen gaan: Oppassen!!! En deze dieren zeker niet benaderen. Een aanval van deze dieren kan erge gevolgen hebben, vooral voor vrouwen

4 Bij vrouwen heeft een aanval van deze dieren na 30 weken een blijvende uitwerking!!! Dus een tip van de overheid: goed sluitende kleding dragen.

5 Bent u toch aangevallen door een van deze dieren, dan raadt de overheid u aan zich binnen 24 uur te melden bij een apotheek voor preventieve medicatie.

6 Bij deze waarschuwing vindt u een foto, zodat u weet waar u voor uit moet kijken. WEES DUS OP UW HOEDE!!! Wij wensen u desondanks toch een leuke vakantie.

7


Download ppt "Het ministerie van buitenlandse zaken waarschuwt voor een ontsnapt proefdier. Het komt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en tests doen met vroegere."

Verwante presentaties


Ads door Google