De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Henk Vermeulen 2020 begint morgen -Toekomstprofielen in de mediasector.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Henk Vermeulen 2020 begint morgen -Toekomstprofielen in de mediasector."— Transcript van de presentatie:

1 Henk Vermeulen 2020 begint morgen -Toekomstprofielen in de mediasector

2 "Er was eens, lang geleden, in 2013 Een nieuwsgierige onderzoeker
Die door de tijd reisde Helemaal naar 2020 Om de bewoners van dat jaar En hun vaardigheden te bestuderen“ Uit: De Ballade van de Tijdreiziger

3 "Zij schreef een bijzonder boek met de titel 2020 Begint Morgen"

4 "Over een interessante man: Renée van Zon, talent developer"

5 “En over zijn vrienden, die verbazingwekkende talenten hadden!”

6 The essentiële vaardigheden die in 2020...
Communiceren Cureren Creëren Converteren

7 … nodig zijn om uit te blinken
Content productie Adverteren en distributie Aggregatie Realizatie

8 De Concept Manager ontwikkelt content concepten op basis van marktonderzoek; een strategische, analytische denker en doener! De Community Manager spreekt online met fans en consumenten; een energieke netwerken en social media expert! De Webcare Specialist volgt online discussies en beantwoordt de vragen van klanten; een service-minded social media fan! De Interactive Marketeer ontwerpt interactieve marketing campagnes en voert deze uit; een creatieve multitasker! Content Logistics Manager is verantwoordelijk voor logistiek en klantenservice; een ondernemende probleemoplosser!

9 “This is Micky, the community manager”

10 De Content Logistics Engineer plant en overziet multimedia productieprocessen; een nauwgezette aanpakker! De Content Engineer bewerkt digitale bestanden, schrijft scripts en weet alles van digitale media; hij of zij houdt van leren en doen! De 3D Print Designer overziet het 3D print proces van idee tot product; een creatieve en experimenterende designer! De Data Visualization Designer gebruikt big data om AV producten te maken; een analytisch denker en een creatieve ontwerper! De Data Journalist verzamelt en interpreteert data en schrijft pakkende verhalen; Een nieuwsgierige verteller.

11 “Meet Ada, the content engineer”

12 “Is alles nu anders”, vroeg de tijdreiziger, “dan in 2014?”
“Nee”, zei Renée “niet alles. Wat echt nieuw is, is de manier waarop deze mensen samenwerken. In ad hoc netwerken, op projectbasis, als individuele ondernemers, met elkaar en niet in ouderwetse 'afdelingen'.” “Wow”, zei de tijdreiziger.

13 "De tijd was op voor de onderzoeker
Ze kon niet in 2020 blijven Dus ging ze naar huis En schreef haar boek. Einde“ Of niet?

14 Hoe bereiden we ons voor op 2020?
Dus... wat nu? Hoe bereiden we ons voor op 2020? Wat betekent dit allemaal voor ons HR beleid en onze opleidingsplannen? ?

15 2020 begint morgen Dus vandaag beginnen we met opleiden Niet voor nieuwe banen, maar voor nieuwe skills We moeten leren hoe te leren... En hoe te blijven leren Bedrijven: eis dit van je opleiders! Scholen en opleiders: investeer in toekomstprofielen! GOC is hier om je te helpen en te adviseren

16 2020 begint morgen Of eigenlijk… Vandaag?
Henk Vermeulen 2020 begint morgen Of eigenlijk… Vandaag?


Download ppt "Henk Vermeulen 2020 begint morgen -Toekomstprofielen in de mediasector."

Verwante presentaties


Ads door Google