De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek

3 Bijdrage boeken De boeken die we gebruiken bij het project zijn op zondagmorgen 26 september na de dienst gratis uitgedeeld in onze gemeente, want iedereen moet mee kunnen doen. De boeken zijn nu gratis verkrijgbaar op de infotafel in de hal van de kerk. Wel zouden we graag de onkosten willen inperken. Dat kan als u een vrijwillige bijdrage geeft. U bepaalt zelf het bedrag en mag het zien als een gift. Hoe kunt u geven? Op twee manieren: De boeken die we gebruiken bij het project zijn op zondagmorgen 26 september na de dienst gratis uitgedeeld in onze gemeente, want iedereen moet mee kunnen doen. De boeken zijn nu gratis verkrijgbaar op de infotafel in de hal van de kerk. Wel zouden we graag de onkosten willen inperken. Dat kan als u een vrijwillige bijdrage geeft. U bepaalt zelf het bedrag en mag het zien als een gift. Hoe kunt u geven? Op twee manieren: Middels een enveloppe met daarop Evangelisatie 40 DD vermeld, in de collectezak. Middels een enveloppe met daarop Evangelisatie 40 DD vermeld, in de collectezak. Overmaken op bankrekeningnummer 91 14 51 420 t.n.v. Samenwerkingsgemeente CGK-NGK Hengelo, o.v.v. Gift 40 DD. Dit mag u als aftrek opgeven aan de belasting. Overmaken op bankrekeningnummer 91 14 51 420 t.n.v. Samenwerkingsgemeente CGK-NGK Hengelo, o.v.v. Gift 40 DD. Dit mag u als aftrek opgeven aan de belasting. Even ter verantwoording: voor het 40 DD-project hebben we de volgende boeken uitgedeeld: ‘Doelgericht Leven’, door Rick Warren met werkboek - 8,50 euro, los werkboek - 3,00 euro, dagboek voor jongeren - 6,95 euro, tienerboekjes - 2,00 en kinderboekjes - 4,00 euro. Even ter verantwoording: voor het 40 DD-project hebben we de volgende boeken uitgedeeld: ‘Doelgericht Leven’, door Rick Warren met werkboek - 8,50 euro, los werkboek - 3,00 euro, dagboek voor jongeren - 6,95 euro, tienerboekjes - 2,00 en kinderboekjes - 4,00 euro.


Download ppt "Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek."

Verwante presentaties


Ads door Google