De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis."— Transcript van de presentatie:

1

2 Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis

3 Het is midden op de dag Fleur schrijft een brief, ze is helemaal in de wolken van Mexz. Lieve Mexz, wil je met me uiteten, is dat een goede zin? Ja dat is goed.

4

5 Fleur doet de brief op de post toen ze de engel tegen kwam. Madelief: hallo Fleur, op een dag krijg je een kindje, samen met Mexz. Toen de engel weg was ging Fleur naar Mexz, Mexz weet ook niet wat ze moeten doen. Mexz : ik weet het niet Fleur, maar ik denk dat we God moeten geloven. Fleur wil je met me trouwen. Fleur zei ja en ze willen al over 2 dagen trouwen en daarna gaan ze op vakantie.

6 Man 1:Fleur wil jij trouwen met Mexz? Fleur: ja Man 2:Mexz wil jij trouwen met Fleur Mexz: Ja Man 3: Dan mogen jullie elkaar nu zoenen NA BRUILOFT De bruiloft is net afgelopen Fleur en Mexz zijn maken zich klaar voor vakantie Mexz: Fleur ben je klaar Fleur: ik kom Daar gaan ze

7 Fleur en Mexz zijn er nu bijna. Fleur we zijn er bijna. Kom we gaan. Mogen wij een kamer hier we krijgen een kind. Sorry er is geen plaats meer verderop is nog een ziekenhuis. Ze gingen verder. Mogen we een kamer hier, we krijgen een kindje.

8 Mogen wij een kamer voor de bevalling. Nee sorry er is verderop een stal.

9 Er zijn mannen onderweg om op bezoek te komen bij Youri.

10

11

12

13

14

15


Download ppt "Geschreven door: Quinty Merel en Daphne. kerstmis."

Verwante presentaties


Ads door Google