De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Telkens als iemand zich tot de Heer wendt, Wordt de sluier weggenomen. Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Telkens als iemand zich tot de Heer wendt, Wordt de sluier weggenomen. Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar."— Transcript van de presentatie:

1

2 Telkens als iemand zich tot de Heer wendt, Wordt de sluier weggenomen. Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid. Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd. 2 Korinthiërs 3:16-18

3 Vergis u niet: alleen horen is niet genoeg, u moet wat u gehoord heeft ook doen. Want wie de boodschap hoort, maar er niets mee doet, is net als iemand die het gezicht waarmee hij is geboren in een spiegel bekijkt: hij ziet zichzelf, maar zodra hij wegloopt is hij vergeten hoe hij eruitzag. Jakobus 1:22-23


Download ppt "Telkens als iemand zich tot de Heer wendt, Wordt de sluier weggenomen. Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar."

Verwante presentaties


Ads door Google