De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZAND EN STEEN Als de haan niet kraait voor het avondrood dan gaat het regenen of de haan is dood.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZAND EN STEEN Als de haan niet kraait voor het avondrood dan gaat het regenen of de haan is dood."— Transcript van de presentatie:

1

2 ZAND EN STEEN Als de haan niet kraait voor het avondrood dan gaat het regenen of de haan is dood

3 Voor hen,die vandaag gebukt gaan onder zorgen en problemen Voor hen,die……. soms gebukt gaan onder zorgen en problemen Voor hen……….die vaak gebukt gaan onder zorgen en problemen Voor hen,die naast anderen staan die gebukt gaan onder zorgen en problemen.

4 ….Respect voor een klein moedig jongetje dat niettegenstaande zijn zware handicap steeds opnieuw de moed bleef vinden om daar opgeruimd en levenslustig mee om te springen. Ik kom iets tegen, het raakt me, ik vervorm het, voeg wat toe en geef het door…..

5

6 Hij kan Jantje heten,Pieter,Jefke, Karel of Klaasje als je hem ziet, zie je een vrolijk baasje komt hij op zijn protheses aangeschoven dan loop je over van mededogen je kunt er niet omheen in bogen zie eens de blijheid stralen uit zijn ogen je moet er toch maar durven staan waar haalt die knaap de moed vandaan ?

7 Zijn onmisbare attributen : hij valt er altijd weer op terug tien kunstbenen die hij niet kan missen gelukkig heeft hij nog een goede rug.

8 De wind kan je niet naar je hand zetten, je zeilen wel.

9 De lach is onze stem in ’t kwadraat

10 Gouden teugels geven een paard geen vleugels

11 Hoe hoog de berg ook is waar een wil is, is een weg naar de top.

12 Heb evenveel moed als dit kereltje en durf te slagen

13 Even op controle,zien of alles nog goed sluit altijd blijft hij even vrolijk deze lachende guit.

14 Maak een schuiver of een grapje maak een dansje, zing maar wat of fluit slaat de treurnis in je knoken, krijg je die er moeilijk uit.

15 Wie vecht kan verliezen wie niet vecht is op voorhand verloren

16 Als jij op punt staat om het op te geven kijk dan eerst eens even naar deze man !

17 Klaag jij soms over de slechte staat van je voetpad? Kijk dan eens,hoe deze mensen hun plan moeten trekken!

18 Ieder mens begint bij zijn geboorte aan een prachtig levenspad dat hij of zij, op zijn of haar eigen manier, in gelijkwaardigheid naar eigen kunnen en goeddunken mag betreden tot aan het einde van zijn of haar dagen.

19 Er is een tijd voor vreugde een tijd ook voor verdriet een tijd dat je alles door grijze nevels ziet Een tijd van hoop een tijd van liefde en geloof een tijd waarop het licht even is uitgedoofd Alles in het leven heeft toch zo zijn tijd genot en de verveling opluchting of spijt Komt er een tijd van troost en van een warme hand geef die boost door aan die ander die er ook zo naar verlangt. ALLES KOMT OP TIJD EN STOND

20 Scherpenheuvel, Januari, 2012


Download ppt "ZAND EN STEEN Als de haan niet kraait voor het avondrood dan gaat het regenen of de haan is dood."

Verwante presentaties


Ads door Google