De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Laten doen Jalp is ook uit te breiden naar een ‘sociaal loket’, een loket waarbij de drie decentralisaties samenkomen. Standaard wordt in het sociaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Laten doen Jalp is ook uit te breiden naar een ‘sociaal loket’, een loket waarbij de drie decentralisaties samenkomen. Standaard wordt in het sociaal."— Transcript van de presentatie:

1

2 Laten doen Jalp is ook uit te breiden naar een ‘sociaal loket’, een loket waarbij de drie decentralisaties samenkomen. Standaard wordt in het sociaal loket het CJG geïntegreerd, dus naast de informatie die nu al in het loket over het Wmo is te vinden. We maken daarbij gebruik van de teksten van Stichting Opvoeden. Ook aan deze teksten wordt automatisch de sociale kaart gekoppeld. Ook internetlinks, filmpjes en bijvoorbeeld folders worden standaard aan de teksten gekoppeld. Daarnaast zijn er in samenwerking met Stimulansz teksten ontwikkeld op het gebied van Werk en inkomen. Deze module kan apart worden ingeschakeld. De teksten zijn al beschikbaar, maar worden momenteel herschreven om ze meer te laten kloppen met de kantelingsgedachte van het zelf doen, samen doen en laten doen. Op termijn, indien er voldoende informatie over beschikbaar is volgt ook nog een module voor passend onderwijs.

3 Laten doen Voor het sociale loket hebben we een nieuw design laten ontwerpen. Het grote voordeel van het nieuwe design is dat de website er op ieder apparaat goed uit ziet. De huidige website past zich ook automatisch aan aan de grootte van het scherm, maar bij het nieuwe design is er bij wijze van spreken voor ieder apparaat een eigen design.

4 Laten doen

5 Gemeentelijk voorportaal
Eigen kracht/omgeving Sociale kaart Wmo CJG Werk en inkomen

6 Landelijke én lokale informatie

7 Sociale kaart Zelfbeheer voor organisaties Uitgebreide productgegevens
Drie keer per jaar controle gegevens Regie op het beheer door Biblionet ID Servicedesk van 09: :00 uur

8 Buurtactiviteiten Aanmeldformulier per activiteit
Zelf aanmeldingen beheren Widget beschikbaar


Download ppt "Laten doen Jalp is ook uit te breiden naar een ‘sociaal loket’, een loket waarbij de drie decentralisaties samenkomen. Standaard wordt in het sociaal."

Verwante presentaties


Ads door Google