De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een van de spelers (naast Appel) waar Windows op dit moment nog geen echt antwoord op heeft Windows 8 wordt daarom in rap tempo in stelling gebracht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een van de spelers (naast Appel) waar Windows op dit moment nog geen echt antwoord op heeft Windows 8 wordt daarom in rap tempo in stelling gebracht."— Transcript van de presentatie:

1 Een van de spelers (naast Appel) waar Windows op dit moment nog geen echt antwoord op heeft Windows 8 wordt daarom in rap tempo in stelling gebracht

2 Android is ontwikkeld door Android Inc, een bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Google, dat het bedrijf later onderbracht in de Open Handset Alliance (OHA). Met de vrijgave van het Android-platform op 5 november 2007 werd ook de oprichting van de OHA aangekondigd. Dit samenwerkingsverband bestond bij de oprichting uit 34 hardware, software en telecommunicatiebedrijven die zich erop richten open standaarden voor mobiele apparaten te bevorderen. Het opensourceplatform zal beschikbaar zijn onder de Apache licentie.GoogleOpen Handset Alliance5 november2007open standaardenApache De eerste fabrikanten van mobiele telefoons die gebaseerd waren op Android waren Motorola, HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson, en Acer.MotorolaHTCSamsungLG Sony EricssonAcer Android stond tot aan de lancering ervan bekend onder de naam gPhone.

3  is een opensourceplatform voor mobiele telefoons gebaseerd op de Linuxkernel en het Java programmeerplatform. In september 2012 werden er meer dan 1,3 miljoen Android telefoons per dag geactiveerd en Android is daarmee het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. In totaal zijn er tot 12 september 2012 meer dan 500 miljoen Android apparaten geactiveerdopensourceplatformmobiele telefoonsLinuxkernel Java

4 Android is open source, maar wel van Google en gekontroleerd door Google. Android is los/vast maar meer vast dan los gekoppeld aan Google, en dit via de… Google Play Store. Dus ondanks het feit dat Google niet is betrokken bij de hardware, wordt (bijna) iedere gebruiker met de diensten van Google verbonden.

5  Voor Apps  Games  Muziek  Film  Boeken  En wat vandaag nog niet is, zal er morgen zijn  Betaalde en onbetaalde produkten.

6  Via account voor Android zit Gmail er bij  Google Talk (soort skype)  Google maps  Youtube  Search  + dit alles te syncroniseren tussen PC, Tablet, Mobile telefoon.

7  Mobiele telefoons  Tablets  Alles wat draagbaar is en voorzien van een touchscreen tot +/- 10 inch  Alles wat een RISK processor als motor heeft, dus geen PC of laptop, daarom kunnen App’s klein zijn.

8  Telefoon netwerken (vb 3G … 4G) Dit zijn telefoon netwerken via een abbonnement of een totaal pakket. (niet alle toestellen hebben dit, dit is dus een keuze bij aankoop)  WiFi dus internet thuisnetwerken en hotspots  BlueTooth verbindingen tussen toestellen  GPS ontvangst voor plaatsbepaling en navigatie  USB voor verbinding met PC, stick, geheugenkaartjes, USB harde schijven. Enz…  HDMI voor verbinding met extern beeldscherm  Ingebouwde camera(s)

9  Na opstart…. De desktop (vb op een tablet) Sleep het slotje naar links Op het fototoestel om android Te openen als camera, of sleep Het slotje naar het open slot Om de desktop vrij te geven De manier waarop kan per Toestel anders zijn.

10 De vulstand van de batterij Wifi icoon De tijd Mail icoon Hier kunnen nog meerder Statussen worden aangegeven Vb.. Anti virus, GPS, Bluetooth… Zoals in windows een serie iconen, die de status van Android aangeven

11 Dan opend er een info veld Met meer informatie. Dit geeft de netwerken die Op dit moment actief zijn Info over Apps USB geheugen …. Enz Hier kunnen we per item verder door klikken voor meer info en voor zaken aan/uit te zetten.

12 Dit zijn navigatie iconen, om tussen de verschillende App’s te navigeren En om in een App te navigeren Ga 1 stap terug (naar een vorig beeld, of sluit de huidige App af Als je in het 1e beeld zit) Ga naar Home, ofwel ga naar de dektop om een andere App te kiezen. De App waar we in bezig waren komt in de stack Laat de stack met geoppende App’s zien om verder te werken met een reeds geopende App Er kan nog een 4e icoon staan, maar Dat is om in een geopende App de info Of instellingen aan te passen

13 Icoon om overzicht van App’s Op te vragen Icoon om Google zoek functie op te starten Voorbeeld van de desktop Dit kan op elk toestel er anders Uitzien. De desktop bestaat uit Meerdere beelden. Door links of rechts te bladeren komt men in deze beelden. Op de desktop kunnen er iconen en widgets (nl= dingetje) staan. Vb van een Widget

14  Inrichten naar eigen goesting  Iconen worden bij installeren van App’s toegevoegd (zoal in windows). We kunnen deze veplaatsen, wissen, of gebruiken om de App te starten  Gewoon klikken (of tikken) is starten  Blijven drukken… dan kunnen we het icoon verslepen… naar een andere bladzijde of naar bovenaan in het beeld waar een X verschijnt Plaatsen we het icoon op de X, dan word deze gewist

15 Lijst met App’s die reeds In het geheugen zitten. Klikken van een App Start deze weer op Op het punt waar we hem hebben verlaten. Icoon blijven aandrukken geeft een keuze menu Met de mogelijkheid de App Te stoppen of De App te beheren (info)

16 Hier kunnen we een App Stoppen Geheugen vrijgeven App verwijderen Als we verder naar beneden Scrollen, dan krijgen we Nog meer info over de App Aangaande gebruik van de Resourcen.

17 Icoon om naar de App store te Gaan. 1 of meerdere Blz met App’s Die kunnen worden Opgestart.

18 Als we verder bladeren, Dan komen we in de blz(en) Waar de widgets staan die Voorhanden zijn. Deze kunnen Naar de desktop worden geplaatst

19 Laat toe om alle netwerken Aan/Uit te zetten. Dit is om De batterijen te sparen Op plaatsen waar deze moeten uit staan dit gemakkelijk te doen Helderheid van het beeld Automatisch roteren van het beeld GPS ontvangst Bluetooth verbinding Wifi verbinding 3/4G zit op deze tablet er niet bij

20 Via de instellingen komen we in het beeld van Android waar alle belangrijke zaken zijn in te stellen. Dit beeld zal dus per toestel verschillen, maar de functionaliteit is dezelfde. Het beheer en aan/uit zetten van de aangesloten resources. Eventuele USB sticks, geheugenkaartjes, schijf enz zal hier ook in verschijnen indien aanwezig.

21 Lijst met alles wat Van belang is

22  Android is een vrij klein operatingsysteem  Maar biedt alles om mobiel de meeste taken te volbrengen.  Het is een basis om de bijna ontelbare Apps’s hun werk te laten doen  Door de online koppeling met de app store is de functionaliteit zeer groot en wordt steeds groter door dat er steeds nieuwe App’s uitkomen.


Download ppt "Een van de spelers (naast Appel) waar Windows op dit moment nog geen echt antwoord op heeft Windows 8 wordt daarom in rap tempo in stelling gebracht."

Verwante presentaties


Ads door Google