De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast."— Transcript van de presentatie:

1 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Bewonersavond moskee Mendes da Costahof 15 december 2014

2 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Programma - Definitief ontwerp moskee - Definitief ontwerp openbare ruimte - Planning

3 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

4 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

5 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

6 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

7 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

8 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

9 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

10 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

11 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

12 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

13 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

14 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

15 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

16 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

17 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

18 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Ontwerp openbare ruimte

19 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

20 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

21 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

22 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

23 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

24 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

25 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

26 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

27 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen!

28 Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast aan de huidige indeling, of om een andere indeling toe te passen. De tekstvakken van de dia’s hebben allen 9 niveaus. Eerste, tweede en derde niveau hebben een opsomming. Het vierde niveau is bold en geschikt voor een kopje. Het vijfde niveau is voor de basistekst. Zowel niveau vier als vijf lijnen automatisch uit aan de linkerkantlijn. Het zesde, zevende en achtste niveau lijnen uit onder resp. eerste, tweede en derde opsomming. Het negende niveau is een kleiner lettertype dat uitlijnt aan de linkermarge. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld een bijschrift. Let op: Let op: wissel van stijl met de knoppen voor lijstniveau verhogen of verlagen, of in MS Office met verkorte toetscombinatie Alt+Shift+ ← of Alt+Shift+ → Gebruik dus niet de standaard opsomming- knoppen van MS Office om de stijl te veranderen! Planning - Q4 2014: vergunningsaanvraag moskee - Q2 2015: vaststelling DO openbare ruimte - Q3 2015: Omgevingsvergunning - Q4 2015: Start sloop - Q1 2016: Start bouw - Q1 2017: Oplevering moskee en openbare ruimte


Download ppt "Klik op het pijltje naast Nieuwe dia om een nieuwe dia aan te maken. Kies een van de indelingen. Klik op Indeling als de dia opnieuw moet worden aangepast."

Verwante presentaties


Ads door Google