De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat voor werk doe je (of: deed je)? Wat betekent (of: betekende) werk voor jou?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat voor werk doe je (of: deed je)? Wat betekent (of: betekende) werk voor jou?"— Transcript van de presentatie:

1 Wat voor werk doe je (of: deed je)? Wat betekent (of: betekende) werk voor jou?

2 Christen zijn in je werk Kol. 3, 23-24: ‘Wat u ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor mensen, want u weet dat u van de Heer een erfenis als beloning zult ontvangen – uw meester is Christus!’

3 Alle werk is heilig

4 Wat God betreft is er geen onderscheid tussen hoger en lager werk, meer of minder belangrijk; alle werk is heilig en een roeping van God

5 Alle werk is heilig Doe je werk van harte

6 Alle werk is heilig Doe je werk van harte Het heeft zin om je te geven in je werk, en in de verbanden van je leven waar God je nu een plek geeft – vgl. ook Jer. 29, 1-7 en 1Pe 2, 11-17.

7 Alle werk is heilig Doe je werk van harte Werken is getuigen Doe je werk voor de Heer – ook in je werk zelf en de manier waarop je het doet wijs je naar God. Hij schiep orde in de chaos en leverde kwaliteit.

8 Alle werk is heilig Doe je werk van harte Werken is getuigen Werk met Christus voor ogen Uw Meester is Christus! Jezus motiveert en bezielt om te werken – werk niet voor loon, voor goedkeuring van mensen, werk voor Hem!


Download ppt "Wat voor werk doe je (of: deed je)? Wat betekent (of: betekende) werk voor jou?"

Verwante presentaties


Ads door Google