De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorkant."— Transcript van de presentatie:

1 voorkant

2 Vrijdag 31 oktober. Ik ben benieuwd zegt Duke
Vrijdag 31 oktober. Ik ben benieuwd zegt Duke. Overmorgen is de prijsuitreiking van de vriendenloterij. Hopelijk hebben we gewonnen.

3 2 november, zondag. En de winnaar is…Bert Berends. O,nee ik lees het verkeerd. De winnaars zijn: Robin Rijkhoff, Ties Meijer en Duke Keijts.Jippie Hoera! Jullie winnen een reis naar India. En een cheque van euro. Jullie hebben geluk want het prachtige feest Divali is daar nog 3 dagen bezig. Jullie slapen in een prachtig luxe vakantiehuis. Waar Divali volop gevierd wordt. Jullie vertrekken morgen in een eerste klas vliegtuig. Yeah en ze geven elkaar een high five.

4 Snel zegt duke, We moeten over een paar uur in het vliegtuig zitten
Snel zegt duke, We moeten over een paar uur in het vliegtuig zitten. Oké, rijden jullie met mij mee in de Porsche? vraagt Ties. Natuurlijk zegt Robin, terwijl hij zijn koffer inpakt. Een paar minuten later vertrekken ze in de Porsche van Ties. Onderweg naar Schiphol: Aaaaaaah pas op Ties, zegt Robin.. Ah boem.. net te laat zegt Duke. Nou ja, nog maar een paar kilometertjes, of 15. Dat is vet lang zegt Robin. Oja zegt Ties. Nou, zegt Duke, je bent misschien wel rijk maar niet de slimste. Nu moeten we ter voet verder. Tien minuten later. Hé een taxi zegt Duke. Yes zegt Ties, ze maken allemaal het gebaar dat we mee willen gaan. De taxichauffeur ziet het en stopt voor de 3 mannen. Naar schiphol alstublieft zegt Duke. Nou, jullie hebben mazzel zegt de taxichauffeur. Ik was zelf ook onderweg naar schiphol. Yes en ze geven elkaar een harde high five. Ze zeggen alle 3 in koor: ‘Op naar schiphol’.

5 Intussen op schiphol: Duke zegt: ‘kijk jongens daar staat ons vliegtuig al. Taxi rij voor het vliegtuig en dan moet hij wel stoppen’ zegt Robin. En ja hoor precies zo als hij het zei. De piloot stopt en de drie jongens kunnen instappen. Gelukkig zegt Ties, we hebben het gered. De drie mannen zitten. We kunnen starten Jeeh Woehoe! O de kerosine is op zegt de piloot. Aaaah!! Hé daar komt nog een vliegtuig. Kom dan gaan we vragen of we met hun mee mogen zegt Duke. Ik trakteer wel zegt Ties. Ren zegt Robin en ze springen in het vliegtuig en daar gaan ze. Naar India. Ze hebben een goede vlucht gehad van 14 uur en 65 minuten .

6 Als ze in India zijn gaan ze naar een incheckbalie waar ze de cheque in mogen leveren. Ties geeft de cheque aan een meneer bij de balie. Oeps… we gaven niet de cheque maar een A3’tje met een koe en een schaap erop! Koeien zijn heilig in India dus de man denkt: Huh? Waarom hebben ze dat. Duke begint keihard te lachen. Robin geeft snel de cheque en dan mogen ze naar het hotel.

7 Aangekomen aan op het vliegveld in India
Aangekomen aan op het vliegveld in India.En ze komen buiten uit het vliegveld en zien heel India met mooie lichtjes. Ze zien een busje/taxi die ze naar de plaats wil brengen waar het hotel staat. Ongeveer 38 minuten later :daar het hotel. Wat is hij mooi versierd, zegt Ties. En inderdaad, het hotel zit vol met prachtige diya’s. Dit wordt een supervet weekend ,zegt Duke.Ze krijgen hun sleutel en gaan naar hun kamer(nummer 546).

8 Een dag later gingen ze naar het plein en daar stond het stambeeld van India. En iedereen was blij.


Download ppt "Voorkant."

Verwante presentaties


Ads door Google