De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oudermeeloopdagen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oudermeeloopdagen."— Transcript van de presentatie:

1 Oudermeeloopdagen

2 Presentatie over je Stagedagen
Maak een Presentatie over je Stagedagen. In de vorm van een ‘Pitch’: Kort en Krachtig (max 2 minuten). In de Presentatie komen de volgende dingen aan bod: Omschrijving van het Stagebedrijf / De Werkplek Omschrijving van het Beroep / de Functie van je Stagebegeleider

3 Omschrijving van het Stagebedrijf
Bij welk bedrijf / instelling heb je stage gelopen? Wat voor soort bedrijf is het? Wat voor producten worden er bij het bedrijf gemaakt of welke diensten worden er geleverd? Bestaat het werk vooral uit kantoorwerk, werken met mensen, bediening van machines, werken in de natuur, enz. Hoe ziet de ruimte eruit waar gewerkt wordt?

4 Omschrijving van het Beroep / de Functie
Hoe ziet een werkdag van je stagebegeleider er ongeveer uit? Is de functie fulltime of parttime? Welke opleiding heb je nodig voor dit beroep? Werk je alleen of met mensen samen? Wat weet je van het salaris? Moeten er nog extra dingen gebeuren naast het ‘gewone’ werk, zoals cursus, vergadering, overleg, administratie? Complementeer je presentatie met foto’s, plaatjes, foldermateriaal, enz.

5 Jouw Toekomstdroom Maak met behulp van de vragenlijst op bladzijde 14 van je stagewerkboek een digitale collage van jouw ‘Toekomstdroom’. Je hoeft nog niet stil te staan bij je mogelijkheden en beperkingen  Maar….. Probeer je droom wel realistisch te houden: Miljonair of wereld beroemd worden wil misschien iedereen, maar of het ook gaat gebeuren. Maak gebruik van de Glogster app. Lukt het niet met Glogster, maak dan gebruik van een andere app of maak je collage op een groot vel papier en gebruik tijdschriften, stiften en kleurpotloden.

6 Jouw toekomstdroom Verwerk in je ‘Toekomstdroom’ collage in ieder geval de volgende punten: Partner / Kinderen Werk Woning Vervoersmiddel(en) Vrije Tijdsbesteding / Hobby’s Vakantie

7 Download Glogster uit de App store
Meld je aan.

8 Bekijk de Intro

9 Start een nieuwe Glogster Collage

10 Maak eventueel gebruik van een Template

11 Zonder Template: Bekijk de Tips

12 Start met de Achtergrond (Wall)

13 Voeg plaatjes of video’s van het Web toe

14 Voeg teksten en plaatjes toe

15 Met Template: Bekijk de voorbeelden

16

17 Bij een Template: Pas Teksten en Plaatjes aan

18 Tot Slot: Export as Image + Inleveren via Schoology

19 Bedankje Schrijf een bedankkaartje aan het Stagebedrijf.
De Kaartjes krijg je van School. Vul eventueel de naam in van je stagebegeleider Vergeet het adres van je stagebedrijf niet. De Kaartjes worden door School verstuurd.


Download ppt "Oudermeeloopdagen."

Verwante presentaties


Ads door Google