De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klein ongeluk. Een vriend van me heeft laatst een klein ongeluk gehad. Hij is bij een stoplicht met nog geen 5 km/h achter op een stilstaande twee- wieler.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klein ongeluk. Een vriend van me heeft laatst een klein ongeluk gehad. Hij is bij een stoplicht met nog geen 5 km/h achter op een stilstaande twee- wieler."— Transcript van de presentatie:

1 Klein ongeluk

2 Een vriend van me heeft laatst een klein ongeluk gehad. Hij is bij een stoplicht met nog geen 5 km/h achter op een stilstaande twee- wieler gebotst.

3 Het is onverklaarbaar,hoe het komt dat hij nu met een schedelfractuur, hersenletsel, een gebroken kaak en verscheidene andere bot-breuken in het ziekenhuis is beland. Ook zijn auto was rijp voor de schroot- hoop. Ik snap er niks van!

4 Gelukkig was er een voorbijganger die het ongeluk of foto heeft weten vast te leggen. Nu ik deze foto gezien heb, kan ik mij er een voorstelling van maken hoe het een en ander gebeurd is!

5


Download ppt "Klein ongeluk. Een vriend van me heeft laatst een klein ongeluk gehad. Hij is bij een stoplicht met nog geen 5 km/h achter op een stilstaande twee- wieler."

Verwante presentaties


Ads door Google