De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

High School Musical ! Made by Nina !.

Verwante presentaties


Presentatie over: "High School Musical ! Made by Nina !."— Transcript van de presentatie:

1 High School Musical ! Made by Nina !

2 High School Musical. High School Musical zijn films voor jong en oud.
Het zijn zeer mooie en grappige films. Het gaat over liefde, muziek, sport enz. De eerste en de tweede zijn al uit op DVD. De derde nog niet. Ik ga jullie dus wat meer vertellen over High School Musical. Veel kijk plezier !!!!

3 Thema’s ! Mijn powerpoint is ingedeeld in thema’s. Hier zie je ze :
Hoofdpersonages. Koppels. Hsm 1. Hsm 2. Hsm 3. Einde.

4 Hoofdpersonages. Chad (Corbin) Troy (zac) Taylor (Monique)
Sharpay (Ashley) Gabriella (Vanessa) Ryan (Lucas)

5 Gabriella Montez. Dit is Gabriella.
Ze is een mooi, lief, slim meisje en is goed in wiskunde. Ze zingt ook heel mooi ! Ze zingt samen met Troy. Ze komt echt niet goed overeen met Sharpay. Het zijn zeg maar aartsvijanden. Maar ze heeft dan wel een BESTE vriendin Taylor en dan heeft ze ook nog haar vriendje Troy.

6 Taylor McKessie. Dit is Taylor McKessie.
Ze is een mooi, slim meisje en organiseert de wiskunde triatlon. Jongens interesseren haar niet. Maar na een tijdje leert ze die jongen beter kennen waarvan ze eerst zei dat die van een andere planeet kwam : Chad ! Als ze hem dan uiteindelijk beter leert kennen worden ze nog een koppel!

7 Sharpay Evans. Dit is Sharpay.
Ze is een eigenwijs meisje dat altijd haar zin moet hebben. Ze zal er alles aan doen om Troy voor haar alleen te hebben. Er is alleen 1 probleem. Troy ziet Sharpay helemaal niet zitten, voor hem is er Gabriella. En dat ondervindt Sharpay al gauw. Dus gaat de strijd in tussen Sharpay en Gabriella;

8 Kelsi Nielsen. Dit is Kelsi.
Kelsi is de schrijfster van de liedjes in High School Musical! Ze is een heel lief meisje. Ze probeert voor iedereen goed te doen. Maar niet iedereen aanvaard dat, vooral Sharpay niet! Omdat Kelsi meestal teksten schrijft voor Gabriella en Troy. Haar liedjes zijn dan ook heel mooi !

9 Troy Bolton. Dit is Troy. Hij houdt van Basket. Maar ook stiekem van zingen. En zingt ook mooi. Dat hij mooi kan zingen ondervindt hij voor het eerst als hij karaoke moet zingen samen met Gabriella die hij daar leert kennen. Hij had er toen al een oogje op. Maar ze dachten elkaar nooit meer te zien. Tot … Gabriella veranderd van school !

10 Chad Danforth. Dit is Chad. Chad is de beste vriend van Troy!
Zijn leven draait alleen maar om basket! Als hij weet dat Troy gaat zingen zal hij er alles aan doen om hem te laten inzien dat zingen niks voor hem is. Terwijl dat dat eigenlijk wel iets voor hem is. Maar als hij dan zelf een vriendinnetje heeft wordt het allemaal anders.

11 Ryan Evans. Dit is Ryan. De broer van Sharpay.
Net zoals haar is ook Ryan een eigenwijs iemand. Maar hij moet wel altijd de orders van Sharpay opvolgen. In de eerste film nog wel maar in de tweede film beseft hij dat hij niet langer het schoothondje van Sharpay kan blijven! En in de derde film begint hij heel goed overeen te komen met… Kelsi !

12 Thema’s. Nu kunnen we een kruis trekken door het eerste thema.
Hoofdpersonages. DAN KUNNEN WE NU OVERGAAN NAAR HET VOLGENDE THEMA : KOPPELS !!

13 Koppel 1. Ons eerste koppeltje is Gabriella en Troy !
Tijdens hun eerste optreden hadden ze al een oogje op elkaar. Maar ze dachten elkaar nooit meer te zien. Tot Gabriella verandert van school. De school waar Troy zit. Dus daar leren ze elkaar ook beter kennen en zijn ze vanaf de 2de film definitief een koppel. Maar er is natuurlijk ook nog Sharpay en die zal alles doen om Troy en Gabriella uit elkaar te krijgen ! Zal het haar lukken??

14 Koppel 2. Het tweede koppeltje is Taylor en Chad.
Ze zijn pas echt een koppel vanaf het einde van de tweede film. Daar vraagt Chad Taylor mee uit. En ze zegt natuurlijk JA. Gabriella en Troy wensen hun heel veel geluk samen ! En Taylor en Chad wensen Gabriella en Troy dan ook heel veel geluk samen ! 

15 Zo… Het tweede thema zit er ook op.
We kunnen er dus ook en kruis door trekken. Koppels. VOILA , DAN KUNNEN WE NU BEGINNEN AAN HET THEMA : HSM 1.

16 Hsm 1. Hsm is een afkorting van High School Musical.
In het begin van de film leren Troy en Gabriella elkaar kennen tijdens een karaoke. Ze hebben van dan al een oogje op elkaar. Maar ze denken elkaar nooit meer te zien. Tot Gabriella veranderd naar de school waar ook Troy zit.

17 Daar leren ze elkaar natuurlijk ook beter kennen.
Daar leert ze Sharpay kennen waarmee ze al van de eerste dag “ruzie” heeft. Omdat Sharpay heeft ontdekt dat Troy meer bij Gabriella loopt dan bij haar. Terwijl ze zo haar best doet om in de smaak te vallen bij Troy. Gabriella en Troy doen ook samen mee aan de auditie op de school.

18 Als Chad weet dat Troy gaat oefenen om te zingen samen met Gabriella dan vraagt hij aan Taylor om hem te helpen met Troy te laten inzien dat zingen niets voor hem is, en Gabriella te laten inzien dat ze zich moet concentreren op de wiskunde triatlon. Even lukt het hen. Maar als Sharpay de datum veranderd zodat Troy en Gabriella niet kunnen meedoen zien ze in dat ze moeten bewijzen dat ze zich niet laten doen.

19 Dus verzinnen ze een plannetje.
Zodat Troy zijn wedstrijd basket nog kan spelen en Gabriella de wiskunde triatlon kan doen. En dat ze nadien ook nog kunnen optreden. En dat lukt! Een echt Team-Work

20 Ook… Ook Hsm 1 is al voorbij. Hsm 1. OVER NAAR HSM 2. 

21 Hsm 2. Iedereen is klaar om er in te vliegen! Want het is vakantie.
Troy is heel blij wanneer hij een baan aangeboden krijgt bij een countryclub. Maar het is allemaal onderdeel van Sharpay’s plan. Om hem van Gabriella in te pikken. Even lukt het haar. Maar Troy heeft het helemaal niet door.

22 Gabriella en de anderen proberen hem het te doen inzien maar hij wil het niet beseffen.
Hij denkt dat ze gewoon jaloers zijn op hem. Omdat hij een toffe goed verdiende job krijgt en zij niet. Sharpay wil ook dat Troy met haar gaat zingen. Hij wil het eigenlijk niet, maar Sharpay zorgt er voor dat hij geen keuze heeft.

23 De andere horen het nieuws al gauw.
Gabriella, Taylor, Chad en de andere stellen aan Kelsi voor om een liedje te schrijven voor hun. En aan Ryan om hun te leren dansen. Ze zeggen hem dat hij niet langer het schoothondje meer kan zijn van Sharpay. En daarin geeft hij hen gelijk. Maar dan regelt Sharpay dat het werkvolk niet mag meedoen tijdens te talentenjacht. Maar op de talentenjacht zelf komt alles uiteindelijk toch goed! 

24 Nu… Nu is ook Hsm 2 al afgelopen. Hsm 2. NU NAAR HSM 3 !!

25 Hsm 3. De Wildcats zijn bijna afgestudeerd! Spannend.
Als einde van hun jaar willen ze een soort van show opvoeren. Deze film is heel hectisch. Kelsi zou met heel de klas willen samen spelen. Dus dat iedereen meedoet. Maar niet iedereen gaat akkoord. Gabriella kan hen overtuigen door te zeggen dat het misschien de laatste keer kan zijn!

26 Ze geven dan uiteindelijk toe.
Maar plots herinnert Gabriella zich dat ze naar een andere school zou gaan. En dus niet mee kan doen met de opvoering. Problemen. Normaal zou Gabriella met Troy zingen. Maar nu dat Gabriella er niet meer is dan moet Sharpay de rol van Gabriella overnemen.

27 Maar dat ziet Troy natuurlijk niet zitten.
Dus reist Troy op de avond van de voorstelling naar Gabriella’s nieuwe school. (Die is heel ver). Als de show begint ontdekken ze dat Troy er ook niet is. Dus moet er hem ook iemand vervangen. Op het moment dat alles een beetje fout aan het lopen is komen de helden op het podium: Gabriella & Troy. En studeren ze uitendeilijk ALLEMAAL af !

28 Ok… Ok… Hsm 3. ER BLIJFT NU NOG MAAR 1 THEMA MEER OVER : EINDE !

29 Einde ! Ja… mijn powerpoint is gedaan 
Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden ! En ik heb nog 2 dingen te zeggen! Kijk ZEKER eens naar de High School Musical films ! En ik hoop dat jullie allemaal ook op zo een leuke manier afstuderen. EINDE ! Nina…x

30


Download ppt "High School Musical ! Made by Nina !."

Verwante presentaties


Ads door Google