De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa."— Transcript van de presentatie:

1

2 De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa

3 Luna en Jonathan zijn op vakantie in Oostenrijk. Ze gaan op een dag naar het bos. Maar toen werd het donker en ze raakten elkaar kwijt.

4 Ze verdwaalden Luna liep naar rechts en Jonathan naar links ze zien niks behalve sneeuw.

5 Jonathan ziet een lichtflits. Het is een engel die `zegt dat ze een kindje krijgen`. Ze kijkt naar rechts.Daar staat het.Er staat een paard die de weg lijdt naar Luna.

6 Hij kijkt naar rechts. Daar staat het, er staat een paard die de weg lijdt naar Luna.

7 Toen werd het weer licht.

8 Ze gingen samen naar huis. Een week later werd ze zwanger en ze gingen weer op reis. Ze kwamen bij een stal in Bethlehem.

9 Ze mochten van een boer overnachten in de stal.Luna haar buik werd steeds dikker. Ze zag een lichtflits. Het was de engel. Het was de een engel die ‘zei dat ze een kindje krijgen ’.

10 Ze zag een lichtflits. Het was de engel. Die ‘zei: Je kind zal een heel bijzonder kind worden. En die zal Tobias heten’.

11 Ze werden heel erg blij dat ze mochten overnachten in de stal. Want in het hotel zelf mochten ze niet want het koste wel 48 euro per nacht en dat was veel te duur. Dus toen mochten ze in de stal slapen van een boer. En toen werd het kindje Tobias geboren. Er werd een groot feest gevierd met dieren. Er kwamen allemaal dieren uit de stal. Tobias werd in de kribbe gelegd en iedereen kwam kijken.

12 Toen kwam de engel weer ’s avonds kijken en deed een glimlach op zijn mond en vloog weg. Ze gaf magische korreltjes af van de vleugels en het gaf ook geluk. Tobias is een heel bijzonder kindje.

13 Alle mensen en dieren vonden het heel bijzonder om naar de bijzondere baby Tobias te komen kijken. Ze namen allemaal afscheid en zeiden gedag.

14 Ze vonden het een heel leuk feest en waren erg moe. Ze gingen lekker slapen met de baby Tobias. Baby Tobias werd een hele bijzondere jongen die voor iedereen klaar stond.


Download ppt "De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa."

Verwante presentaties


Ads door Google